GIFTER SEG: Etter rundt to år som kjærester har Taylor Armstrong og John Bluher bestemt seg for å ta forholdet et steg videre. Foto: FameFlynet
GIFTER SEG: Etter rundt to år som kjærester har Taylor Armstrong og John Bluher bestemt seg for å ta forholdet et steg videre. Foto: FameFlynetVis mer

Nå har de forlovet seg

To år etter at eksmannen begikk selvmord smiler lykken igjen til TV-stjernen Taylor Armstrong.

SEOGHØR.NO: Før helgen sa realitystjernen Taylor Armstrong (42) ja til advokatkjæresten John Bluher (55) da han fridde til henne under en romantisk ferie i Mexico.

- Forlovelsen skjedde på stranden bare et steinkast fra suiten deres. En rekke stearinlys ledet vei fra rommet til stranden hvor John hadde fylt et digert hvitt telt med hvite roser og liljer. I taket hang det en lysekrone og utsikten var en vakker solnedgang, står det i en pressemelding, ifølge People.com.

Paret befant seg på St. Regis Punta Mita Resort i Nayarit i Mexico, og det var torsdag Bluher gikk ned på kne.

- Det var her vi forelsket oss, så det det var det perfekte stedet for denne helt spesielle begivenheten. Taylor var nydelig og stoppet aldri å smile. Det var en fantastisk kveld, forteller han til nettstedet.

Taylor har datteren Kennedy (7) fra ekteskapet til Peter Armstrong, som begikk selvmord i august 2011 - en måned etter at Taylor hadde anklaget ham for mishandling. Nå håper hun at forholdet til John vil gjøre fremtiden for henne og datteren tryggere.

- Han er en fantastisk rollemodell for Kennedy og en god støttespiller for oss begge, sa Taylor til PerezHilton.com tidligere i år.

Bluher har selv tre barn fra et tidligere ekteskap.LES OGSÅ: Siv om den brutte forlovelsen