LYKKELIG PAR: Først kom nyheten om at Cecilie Skog og Aleksander Gamme venter barn. Nå har paret forlovet seg.
LYKKELIG PAR: Først kom nyheten om at Cecilie Skog og Aleksander Gamme venter barn. Nå har paret forlovet seg. Vis mer

Nå har de forlovet seg

Den gravide eventyreren Cecilie Skog tar forholdet enda et steg videre.

Publisert

SEOGHØR.NO: I slutten av juli kom nyheten om at eventyrer og TV-personlighet Cecilie Skog (39) venter sitt første barn med polfarer-kjæresten Aleksander Gamme.

De to har vært nære venner i flere år, men det var ikke før tidligere i år at de to ble kjærester. I desember kommer parets kjærlighetsbarn.

- Babyen satt rett i sikringsboksen på første forsøk, fortalte Cecilie til VG Helg den gang.

Nå har det lykkelige paret tatt forholdet enda et steg videre. På Facebook røper nemlig de to at de forlovet seg i helgen!

Cecilie og Aleksander har tidligere vært å se sammen som programledere for NRK-serien «Drømmeturen». Til høsten starter en ny runde av det populære programmet.

I 2010 var den flotte 39-åringen fra Ålesund med i TV 2-programmet «Skal vi danse», men til slutt måtte måtte hun kaste inn håndkledet på grunn av et ribbeinsbrudd.

Til Seoghør.no bekrefter Cecilie Skog den gledelige forlovelsesnyheten. Hun ønsker imidlertid ikke å kommentere saken ytterligere.

LES OGSÅ: Cecilie Skog er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer