SAMBOERE: Natalie Portman og kjæresten Devendra Banhart flytter sammen. På bildet er det forelskede paret fotografert mens de gikk tur i New York i juni.  Foto: All Over Press
SAMBOERE: Natalie Portman og kjæresten Devendra Banhart flytter sammen. På bildet er det forelskede paret fotografert mens de gikk tur i New York i juni. Foto: All Over PressVis mer

Nå har de flyttet sammen

Avstanden fra New York til Los Angeles ble for stor for det forelskede paret.

LOS ANGELES (Seher.no): Tidligere i år ble det kjent at den vakre skuespilleren Natalie Portman (27) hadde blitt sammen med musikeren og låtskriveren Devendra Banhart (27).

Nå har paret tatt forholdet et steg lenger og flyttet sammen i Banharts leilighet i Malibu i California, skriver Us Magazine.

De nyforelskede klarte ikke den lange avstanden fra New York til Los Angeles, og derfor pakket Portman kofferten og flyttet inn til sin kjære.

- Jeg trodde han var en raring første gang hun introduserte meg for ham, men etter å ha snakket med ham skjønner jeg hvorfor de er sammen. Han er morsom, skikkelig smart og veldig forelsket i henne, sier en venn av Portman til bladet.

Paret tilbringer dag og natt sammen i leiligheten og får aldri nok av hverandre. "The Other Boleyn Girl"-stjernens venn tror til og med at det kan gå mot bryllup for dem innen kort tid.

- Forholdet er seriøst og det virker som om det kommer til å bli langvarig. Jeg har aldri sett henne så forelsket før eller så knyttet til noen. Jeg hadde faktisk ikke blitt overrasket hvis han fridde til henne snart. Så seriøst er det, forteller han til Us.

LES OGSÅ: Portman om sin tapte barndom