- De har tilbringet noen få netter sammen. Dessverre vil Rihanna fortsatt ha ham og har sagt til oss alle at "Kom over det, jeg er med ham - det må dere bare akseptere", sier en venn av Rihanna. Foto: All Over Press
- De har tilbringet noen få netter sammen. Dessverre vil Rihanna fortsatt ha ham og har sagt til oss alle at "Kom over det, jeg er med ham - det må dere bare akseptere", sier en venn av Rihanna. Foto: All Over PressVis mer

Nå har de flyttet sammen!

- Kom over det, jeg er sammen med ham - det må dere bare akseptere! skal Rihanna ha sagt til sine venner.

SEHER.NO: Siden han ble arrestert og anholdt for å ha banket opp kjæresten Rihanna (21) i februar, har livet vært langt fra enkelt for Chris Brown (19). Men skal man tro amerikanske medier, har han nå endelig en grunn til å smile.

"Umbrella"-sangeren og 19-åringen skal nemlig ha lykkes med å ordne opp i det trøblete forholdet dem imellom, noe som igjen har ført til at Brown har tatt seg til rette i Rihannas nye hjem i Hollywood Hills.

- De har tilbrakt noen få netter sammen. Dessverre vil Rihanna fortsatt ha ham og har sagt til oss alle at "Kom over det, jeg er sammen med ham - det må dere bare akseptere". Samtidig har hun sagt at hun ikke vil gå offentlig ut med dette på en god stund, sier en venn av supersangeren til Chicago Sun-Times.

Chris er anklaget for å ha slått, bitt og ristet kjæresten kraftig i sin egen bil 8. februar i år, og risikerer mer en fire års fengsel dersom han blir funnet skyldig. Selv nekter han derimot straffskyld.

Popstjernen, som nylig var i sin andre rettshøring, har mistet kontrakter med flere sponsorselskaper etter hendelsen, og karrieren hans har heller ikke vært mye å skryte av. Neste høring i saken mot ham skal etter planen avholdes 29. april.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han kommer til å slå igjen!