- Nå har de flyttet fra hverandre

Er ekteskapet over etter bare 12 måneder?

- HEIDI HAR FLYTTET UT: Det hevdes at Heidi Montag, her sammen med ektemannen Spencer Pratt, har flyttet ut fra parets felles hjem i Hollywood. Foto: Stella Pictures
- HEIDI HAR FLYTTET UT: Det hevdes at Heidi Montag, her sammen med ektemannen Spencer Pratt, har flyttet ut fra parets felles hjem i Hollywood. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Mye tyder på at Heidi Montags (23) ekteskap med Spencer Pratt (26) henger i en tynn tråd.

Etter bare 12 måneder som ektepar, hevdes det nå i flere amerikanske magasiner at The Hills-stjernen Heidi Montag har flyttet ut av parets felles hjem i Hollywood.

Paret har ifølge kilder kranglet så busta fyker, etter at Heidi sparket Spencer som sin manager for to måneder siden, skriver Kigind.

Det har tidligere kommet frem at Spencer ikke er så begeistret for Heidis skjønnhetsoperasjoner - og han skal ha ment at hun heller burde oppsøkt en psykiater.

Det har også vært rykter om at berømmelsen har gått Heidi til hodet, etter hun nylig fikk en filmrolle i en Adam Sandler-komedie, sammen med Jennifer Aniston.

Hva som er den egentlige grunnen til at Heidi valgte å flytte fra Spencer er enda til gode å få vite, men mye tyder på at Heidi og Spencers ekteskap er forbi.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Bryter loven om hun får større pupper