Nå har de flyttet fra hverandre

Etter et turbulent av-og-på-forhold etter utroskapsskandalen i fjor har Robert Pattinson og Kristen Stewart flyttet fra hverandre.

SLUTT: Robert Pattinson og Kristen Stewart har hatt et svært turbulent forhold etter at hun innrømmet utroskap i fjor.  Foto: All Over Press
SLUTT: Robert Pattinson og Kristen Stewart har hatt et svært turbulent forhold etter at hun innrømmet utroskap i fjor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor sommer kom sjokkbeskjeden om at den amerikanske skuespilleren Kristen Stewart (23) hadde vært utro med den britiske regissøren Rupert Sanders (42).

Stewart innrømmet selv utroskapen i en pressemelding, og det ble slutt mellom henne og skuespillerkjæresten Robert Pattinson (27) kort tid etter.

Men «Snow White and the Huntsman»-stjernen var ikke klar for å gi slipp på Robert, og kjempet for å få tilbake kjærestenDe to har blitt avbildet hånd i hånd den siste tiden, men nå ser det ut til at forholdet igjen har tatt slutt. 

- De har hatt problemer i forholdet, og den siste tiden har vært preget av mye krangling. Det er slutt mellom dem nå, sier en kilde til Us Magazine. 

I helgen skal Pattinson ha flyttet ut fra kjærestens millionvilla i Los Feliz, California. Ifølge øyenvitner lot det til at skuespilleren hadde hastverk med å komme seg vekk fra huset. 

- Han dukket opp tidlig om morgenen i en rød truck og var i huset i kanskje 30 minutter. Da han kom ut var bilen full av kofferter, en sykkel og søppelsekker full av ting, sier en kilde til Life & Style. 

Pattinson skal også ha tatt tilbake sine to hunder. 
 
- De har bodd med Kristen hele tiden, til og med da hun bedro ham, så det er veldig symbolsk at han nå har tatt dem med seg.    

I forrige uke fylte Pattinson 27 år, men i stedet for å feire med brask og bram, endte de to opp med krangling og dårlig stemning.

Verken Pattison eller Stewart har kommentert bruddryktene.

LES OGSÅ: Superstjernen i bilkrasj  
  Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer