NÅ ER DE BLITT FORELDRE: Komikerparet Kristine Riis og Jon Niklas Rønning har ønsket sitt første felles barn velkommen til verden. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
NÅ ER DE BLITT FORELDRE: Komikerparet Kristine Riis og Jon Niklas Rønning har ønsket sitt første felles barn velkommen til verden. Foto: Andreas Fadum/ Se og HørVis mer

Jon Niklas Rønning og Kristine Riis ble foreldre:

Nå har de fått sitt første barn sammen

Komikerparet røper samtidig navnet på sin nye sønn.

Kristine Riis (36) og Jon Niklas Rønning (39) er blitt foreldre til en liten gutt. Den gledelige nyheten bekreftes av paret selv overfor Se og Hør.

- Vi er superglade og takknemlige over gutten vi har fått. Han skal hete Charlie Riis Rønning og er fantastisk fin på alle måter, skriver de to i en felles uttalelse.

Den nyfødte gutten er parets første barn sammen. Rønning har sønnen Gabriel (5) fra et tidligere forhold.

- Charlie ble født kvelden 30. april. For oss ble det tidenes natt til 1. mai-fest, bortsett fra at vi byttet ut cava med epidural. Det er veldig koselig for hele familien, ikke minst for Gabriel som er blitt storebror. Han ivrer etter å vise Charlie rommet sitt og resten av verden.

Avslørte graviditeten på tv

Komikerparet avslørte graviditeten da de gjestet NRKs tradisjonelle «Kvelden før kvelden», som ble sendt på tv lille julaften i fjor.

Samtidig røpet de også kjønnet på den lille i magen.

«Mulig vi tok i en smule for å tydeliggjøre budskapet: Det er jul og Kristine og jeg skal ha barn. En gutt som kommer til våren. Vi gleder oss!» skrev Rønning til et Instagram-bilde hvor han og samboeren tilsynelatende poserer som Josef og jomfru Maria.

- Perfekt match

Det var høsten 2017 at Riis og Rønning bekreftet at de var blitt kjærester.

- Vi er sammen, vi er kjærester. Vi har vært venner og kjent hverandre gjennom samme miljø i mange år. Så fant vi ut at det var en perfekt match, fortalte Rønning til Se og Hør den gang.

Kristine Riis er blant annet kjent fra «Underholdningsavdelingen» og suksess-serien «Vikingane» på NRK, og er programleder for «Nitimen».

Paret Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad forteller om hvordan det var å spille inn NRK-serien «Vikingane» samtidig som deres to år gamle datter lå på sykehus i Haugesund. Vis mer Vis mer

Jon Niklas Rønning gjorde i mange år stor suksess som en del av komikerduoen «Bye og Rønning», sammen med Anders Bye (36), men fortalte til Se og Hør i 2017 at de har tatt en pause.

- «Bye & Rønning» er foreløpig satt på pause, da Anders har valgt å trekke seg unna rampelyset for en periode. Vi er fortsatt verdens beste venner, og jeg er takknemlig for alt vi oppnådde sammen, men foreløpig dyrker jeg egne humorprosjekter og solokarriere, sa han til Se og Hør den gang.

I januar hadde Jon Niklas Rønning premiere på sitt første soloshow, «Jeg reiser alene», på Latter - til strålende anmeldelser.

LES OGSÅ: Katrine Moholt (45) utelukker ikke flere barn

- Familien er bekymret over forholdet

- Familien er bekymret over forholdet

Strålte på den røde løperen etter bruddavsløringen

Strålte på den røde løperen etter bruddavsløringen

- Nå har hun fått seg kjæreste

- Nå har hun fått seg kjæreste

Innlagt på sykehus med et virus

Innlagt på sykehus med et virus

Taus om Märthas nye kjæreste

Taus om Märthas nye kjæreste

Singel igjen etter sjokkavsløringer

Singel igjen etter sjokkavsløringer

- Brudd for Kendall Jenner

- Brudd for Kendall Jenner

Trodde han skulle dø etter motorsykkelulykken

Trodde han skulle dø etter motorsykkelulykken

Slik skal han erobre moteverdenen

Slik skal han erobre moteverdenen

- Jeg trenger en selvsikker kvinne

- Jeg trenger en selvsikker kvinne

Alenevinner vant over 14,8 millioner!

Alenevinner vant over 14,8 millioner!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Bli abonnent på Se og Hør
spar 50%
Kun 249,- for 10 utgaverKJØP NÅ

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder