Nå har de endelig blitt enige om babynavnet

Peter Andre og hans 17 år yngre forlovede ble foreldre forrige måned.

STOLTE FORELDRE: Peter Andre og Emily Macdonagh stråler av lykke etter familieforøkelsen. Foto: FAME FLYNET
STOLTE FORELDRE: Peter Andre og Emily Macdonagh stråler av lykke etter familieforøkelsen. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av januar ble Peter Andre (40) og kjæresten Emily MacDonagh (23) foreldre til ei lita jente. Nesten en måned senere er navnet klart.

Paret skal ha fått hjelp av Petes sønn Junior (8) og datter Princess (6) til å bestemme seg.

- Ok, da har vi ENDELIG funnet navn til vår nydelige lille baby. Emily, Junior, Princess og jeg har bestemt oss for Amelia, avslørte Peter Andre både på Twitter og sin egen hjemmeside mandag.

De nybakte foreldrene er også i full gang med bryllupsplanlegging. Dagen før fødselen gikk nemlig 40-åringen ned på ett kne og fridde til MacDonagh.

- Det kom som et sjokk. Han har alltid sagt at han ville gjøre det før babyen ble født, men jeg var sikker på at han kom til å gjøre det etterpå. Jeg ble kjempe glad. Det var helt fantastisk, sa hun nylig til Daily Mail.

Mens dette er Emilys første barn og ekteskap, så har Pete tidligere vært gift i tre og et halvt år med glamourmodellen Katie Price (35), som han har sine to førstefødte barn med.

LES OGSÅ: Fyrstinne Charlene droppet bryllup - dro på boksing

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer