BLE VENNER: Christopher og Elin ble etter hvert gode venner med sine helter fra Tangerudbakken. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE VENNER: Christopher og Elin ble etter hvert gode venner med sine helter fra Tangerudbakken. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Nå har de blitt superstjerner!

Tangerudbakken-stjernene skapte kaos på Tusenfryd... Se video!

Se Tangerudbakken-gjengen på Tusenfryd i videosaken nederst i saken!

SEHER.NO: "Tangerudbakken Borettslag" var den kanskje aller største TVNorge-suksessen denne våren. Det norske folk falt nemlig pladask for de seks hovedpersonene Olav, Hege Anette, Cecilie, Bjørn Terje, Hans og Anne, som på TV åpnet seg fullstendig opp og viser hvordan det er å leve i et borettslag for utviklingshemmede.

Seher.no tok med seg to av seriens største fans, Elin Ottesen Brakstad (37) og sønnen Christopher (12) fra Fana utenfor Bergen, til en drømmedag med tre av seriens frontfigurer. Og sammen med Bjørn Terje, Cecilie og Hans fikk de to tilreisende en meget spesiell opplevelse da hele gjengen tilbragte en dag på Tusenfryd.

- Jeg gleder meg kjempemye! sier Christopher til Seher.no bare få sekunder før han får møte sine store TV-helter for første gang.

I strålende solskinn møter Elin og sønnen sine tre helter utenfor inngangspartiet til den store fornøyelsesparken. De fem finner umiddelbart tonen, og sammen bestemmer de seg for å spasere rett til radiobilene.

Men før de kommer så langt, venter derimot hindringer...

Har man vært på TV, da blir man også gjenkjent på gata. Sånn er det også for Bjørn Terje, Cecilie og Hans, som blir nedrent av ivrige autografjegere. Selv synes Bjørn Terje bare det er morsomt å få litt oppmerksomhet fra fansen.

- Ja, jeg begynner å bli vant til å skrive autografer. Det er gøy. Det er mange som kjenner meg igjen, og som har sett meg på TV, sier han til Seher.no.

- Nyter du det?

- Ja, jeg nyter det, smiler han lurt.

Så stor suksess har "Tangerudbakken borettslag" blitt, at man allerede er i full gang med innspillingen av "Tangerudbakken 2", som kommer på skjermen kommende vår. Seher.no hadde da også med seg produksjonsselskapet Rubicon på tivoli, og seansen blir dermed også å se på TV til våren.

Christopher har, ifølge Elin, også spesielle behov. Samtidig har hatt mye motgang i livet, og for kort tid siden mistet han morfaren sin, som han var veldig, veldig glad i. Derfor fikk han også en ekstra opptur ved å få møte gjengen i Tangerudbakken.

Fra radiobilene bærer det videre til konkurransebodene, samt tømmerstokken, som er Bjørn Terjes store favoritt. Og etter en dag med full fart, fikk man se en samstemt gjeng som var fast bestemt på at de skulle holde kontaken i tiden framover.

- Det har vært kjempehyggelig. Vi skal nok ha kontakt framover, ja, sier Cecilie og Bjørn Terje.

- Jeg tror vi i hvert fall har lyst til å sende brev, kort - eller mail den saks skyld - hvis dere har det, fortsetter Elin.

Christopher var - som forventet - et eneste stor smil under hele turen. Det la han heller aldri skjul på.

- Det har vært kjempegøy, det var enda bedre enn hva jeg forventet! jubler 12-åringen, før Hans tar ordet og holder en liten tale for å avslutte det hele.

- Takk for meg, lyder avslutningsordene - akkurat slik du ser ham på TV.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Flyttet inn hos kjæresten

Se videosaken fra da Tangerudbakken borettslag inntok Tusenfryd her:

[obj:media:7922]