Leona Lewis:

Nå har de blitt mann og kone

Giftet seg i romantisk seremoni i Italia denne helgen.

GIFTET SEG: Den britiske sangstjernen Leona Lewis giftet seg på lørdag i en storslått seremoni i Toscana i Italia. Her er hun med den ferske ektemannen Dennis Jauch tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Den britiske sangstjernen Leona Lewis giftet seg på lørdag i en storslått seremoni i Toscana i Italia. Her er hun med den ferske ektemannen Dennis Jauch tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I november i fjor kom den hyggelige nyheten om at den britiske sangeren Leona Lewis (34) hadde forlovet seg med kjæresten Dennis Jauch (34). Duoen har vært et par i ni år, og den tidligere «X Factor»-vinneren kunngjorde forlovelsen i et romantisk innlegg på Instagram.

- Hjertet mitt synger den lykkeligste sangen det noen gang har sunget. Dennis Jauch, jeg kan nesten ikke vente med å bli kona di, var blant det 34-åringen skrev i innlegget.

Nå - åtte måneder etter forlovelsen - har paret endelig blitt mann og kone. Det skriver en rekke internasjonale medier, deriblant Hello.

Det amerikanske magasinet skriver at paret giftet seg i en svært romantisk utendørsseremoni i Italia på lørdag. Bryllupet sto i den tradisjonsrike italienske byen Firenze, og det skal ha vært hele 180 gjester til stede.

PÅ WIMBLEDON: Her er superparet under årets Wimbledon-turnering i London i juli. Foto: NTB Scanpix
PÅ WIMBLEDON: Her er superparet under årets Wimbledon-turnering i London i juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På italiensk vingård

Ifølge Hello ble bryllupet arrangert i naturskjønne og romantiske omgivelser på en vingård i regionen Toscana, der Firenze altså er hovedstat. Bruden skal ha brukt hele tre forskjellige antrekk på den store dagen.

Lewis giftet seg i en lang, hvit bryllupskjole av tyll - og gikk ned midtgangen til tonene av «Ave Maria» foran flere hundre venner og familiemedlemmer. Etter vielsen skiftet artisten til en utsmykket kjole, og festantrekket hennes var en jumpsuit med krystalldetaljer.

En rekke celebre gjester var til stede i bryllupet, deriblant Sugababes-stjernen Keisha Buchanan og vinneren av den britiske sangkonkurransen «The Voice», Jermaine Jackman - som også sang i vielsen.

- De har fløyet sine nærmeste til Italia for seremonien, og de har ikke spart på noe som helst, sa en kilde til Hello tidligere i uka, og fortsatte:

- Leona er vilt forelsket i Dennis, og de er begge veldig spente på å bli mann og kone denne helgen.

Bryllupet i Italia på lørdag kommer bare en måned etter at Lewis dro med sine nærmeste venner til Hawaii for et storslått utdrikningslag. Vennegjengen bodde på hotellet Mauna Kea Residences på øya - et eksklusivt strandhotell på Waimea Bay.

Lewis delte en rekke bilder fra utdrikningslaget, blant annet et bilde av seg selv med ballonger i bokstavene «BRIDE» - på norsk brud.

Møttes i 2010

Den britiske «Bleeding Love»-stjernen møtte Dennis Jauch for første gang i 2010. Han jobbet da som reservedanser på en av turneene hennes, nemlig «The Labyrinth». Det oppsto fort hete følelser mellom det nå nygifte paret - og i november i fjor ble de altså forlovet.

- Vi er så klare for å gjøre dette. Dennis er den mest snille, hensynsfulle personen jeg noensinne har møtt. Han har vært min klippe i alle mine opp- og nedturer i livet, sa Lewis til Hello i forkant av bryllupet.

PÅ FEST: Her er paret sammen i januar i år - tydelig begeistret for hverandre. Nå er det blitt mann og kone. Foto: NTB Scanpix
PÅ FEST: Her er paret sammen i januar i år - tydelig begeistret for hverandre. Nå er det blitt mann og kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Lewis offentliggjorde forlovelsen på Instagram i november i fjor, la hun også ut en kjærlighetserklæring til sin kommende ektemann.

- Dennis Jauch, jeg kan nesten ikke vente til jeg blir kona di. Hjelp, kone! Hva?! Arg! Haha, jeg kan fremdeles ikke tro det. Jeg drømte om deg og du ble til virkelighet, var blant det stjernen skrev.

Lewis stakk av med seieren i den britiske utgaven av sangkonkurransen «X Factor» i 2006. Jauch er opprinnelig fra Tyskland og jobber også som koreograf.

LES OGSÅ: Kjendismanager kjemper for livet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer