Gunnar Greve:

Nå har de blitt foreldre

Delte familieforøkelse på Instagram.

BLE FORELDRE: Gunnar Greve og kjæresten Henny Stenshaug Pettersen har fått sitt første, felles barn. Foto: Espen Solli
BLE FORELDRE: Gunnar Greve og kjæresten Henny Stenshaug Pettersen har fått sitt første, felles barn. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

Det har vært et travelt år for «Idol»-dommer og manager Gunnar Greve (37). Tidligere i år endret han sivilstatusen sin på Facebook, og røpet dermed at han hadde funnet lykken med Henny Stenshaug Pettersen (26).

Til Se og Hør kunne Greve i sommer også avsløre at de to ventet sitt første barn sammen.

- Vi gleder oss enormt til å få en liten smårolling! sa Greve til bladet den gang.

Nå er ventetida over. Det avslører Greve selv på sin Instagramkonto, der han blant annet har delt et bilde av et par søte barnesko.

Velkommen hjem, Alba, skriver Greve under bildet, og avslører med det den lille jentas navn.

Se dette innlegget på Instagram

Welcome home, Alba❤️

Et innlegg delt av @gunnargreve (@gunnargreve)

- Jeg som falt for henne

Lille Alba 26-åringens første barn, mens Gunnar Greve har to døtre med ekskona Helene Ree, som han skilte seg fra etter fire års ekteskap i 2016.

TESTES: Andreas «TIX» Haukeland får tidlig prøvd seg i sin ny jobb som «Idol»-dommer. Vis mer

Paret holdt en svært lav profil rundt forholdet til å begynne med og først halvannet år etter at de to skal ha blitt et par, dukket de opp på den røde løperen sammen. Det var under årets Spellemannpris-utdeling, og den gang avslørte de også hva de falt for ved hverandre.

- Det var nok jeg som falt for henne, først og fremst. Det er en av de skarpeste kvinnene jeg har møtt, og så skjønner hun meg, sa Greve til Se og Hør.

- Han er en helt fantastisk mann. Han har gjort meg til verdens lykkeligste i alle fall, svarte Stenshaug Pettersen på kjærestens fine ord.

LES OGSÅ: Avslørte ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer