Rob og Blac jubler av babylykke:

Nå har de blitt foreldre

TV-paret har fått en liten datter.

FIKK EN DATTER: Stjerneparet Rob Kardashian og Blac Chyna har fått sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN DATTER: Stjerneparet Rob Kardashian og Blac Chyna har fått sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har vært en virvelvind romanse for Rob Kardashian (29) og Blac Chyna (28).

Det var i januar at romanse-ryktene rundt dem først oppstod.

Etter bare tre måneder som kjærester avslørte duoen i april at de hadde forlovet seg, og kun en måned senere kom nyheten om at de ventet sitt første barn sammen også.

Nå er ventetiden over.

Torsdag 10. november november ble paret foreldre til en liten jente som har fått navnet Dream Renee Kardashian, ifølge E!News.com.

Den lille jenta ble født via keisersnitt kl. 18.18 (norsk tid) og veide 3, 3 kg.

- Hun er nydelig og har masse hår, forteller en kilde til nettstedet.

Babyen er oppkalt etter sin mor Blac Chyna, som egentlig heter Angela Renée White.

Det var TMZ.com som først meldte at paret var på plass på kjendissykehuset Cedars-Sinai Medical Center torsdag.

VELKOMMEN HJEM: For noen dager siden postet Rob dette bildet på SnapChat av datterens seng som venter på henne hjemme.
VELKOMMEN HJEM: For noen dager siden postet Rob dette bildet på SnapChat av datterens seng som venter på henne hjemme. Vis mer

Ifølge nettstedet hadde Chyna fått time til å ta keisersnitt 18.30 (norsk tid), og Robs mor, Kris Jenner (61) og hennes kjæreste, Corey Gamble (35), var på plass sammen med dem.

Den nybakte bestemoren skal også ha leid inn en rekke sikkerhetsvakter for å beskytte babyen, samt Rob og Chyna. I hovedsak for å hindre noen å ta bilder av den nyfødte, skriver TMZ.

Mens dette blir Robs første barn, så har Blac allerede sønnen King Cairo (4) fra forholdet til rapperen Tyga (26). Han er i dag forøvrig kjæreste med Robs halvsøster Kylie Jenner (19).

Ønsker seg stor familie

Selv om paret, som for tiden er TV-aktuelle i USA med reality-showet «Rob & Chyna», kun har vært kjærester siden januar, har de allerede store planer for fremtiden sin sammen.

- Rob vil at jeg skal ha rundt fire barn til eller noe sånn, avslørte Blac i en videosending på Facebook i midten av august, ifølge UsWeekly.com.

- Tre til, så fire totalt. Pluss King, så da blir det fem, utdypet Rob.

Reality-stjernen, som i lang tid har slitt med depresjon og overvekt, skal være overlykkelig over å starte familie med forloveden.

- Rob er lykkeligere enn noen gang. Han synes endelig livet er spennende igjen. Han var en morsom fyr før, og nå begynner han å bli seg selv igjen, sa en kilde til People i sommer.

Saken fortsetter under bildet.

Vil bo hver for seg

Til tross for drømmen om en stor familie har paret aldri lagt skjul på at de allerede har vært gjennom flere tøffe perioder i forholdet.

Tidligere denne uken meldte kilder overfor nettstedet Entertainment Tonight at duoen ikke har planer om å bo under samme tak etter fødselen.

Nettsiden skriver at paret allerede bor hver for seg. Rob er bosatt i sitt eget hjem i Calabasas i California, mens modellen bor i nabolaget Tarzana.

- Rob og Chyna kommer til å beholde hvert sitt hjem, også etter de har fått barn sammen. Rob kan være vanskelig å bo sammen med. Chyna ønsker et sunt miljø rundt barna, og er det noen mulighet for at det ikke vil skje, gjør hun alt for å unngå det, fortalte kilden.

I love these 2 ❤️

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

LES OGSÅ: Babylykke for fotballspiller Markus Henriksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer