Nå har de blitt foreldre

Motedesigner Tom Ford (51) og partner Richard Buckley (64) er har fått en sønn.

STILFULLT: Designeren og den tidligere moteredaktøren er to stilfulle herremenn, og sendte ut denne beskjeden gjennom det sosiale nettstedet Twitter da de to annonserte sønnens fødsel. Foto: Twitter
STILFULLT: Designeren og den tidligere moteredaktøren er to stilfulle herremenn, og sendte ut denne beskjeden gjennom det sosiale nettstedet Twitter da de to annonserte sønnens fødsel. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Thomas Carlyle Ford (51), bedre kjent som motedesigner og filmregissør Tom Ford, og hans partner gjennom 25 år, Richard Buckley (64) har blitt foreldre til en liten gutt.

Sønnen, som har fått det klingende navnet Alexander John Buckley Ford ble født i Los Angeles 23. september, og er ifølge HelloMagazine født ved hjelp av en surrogatmor.

Motedesigneren møtte den 13 år eldre Women's Wear Daily-redaktøren under et moteshow i New York i 1986.

Ford ble, ifølge et intervju med nettstedet Out, bergtatt av den eldre mannens vakre øyne og yndige sjarm, og det tok ikke lang tid før han forsto at det var ham han skulle gifte seg med.

Til tross for at paret ikke offisielt har blitt ektepar på papiret, er de to som smidd i hymens lenke å regne. I 1989, bare tre år etter at paret flyttet sammen, ble Buckley diagnostisert med kreft, som han siden overlevde.

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Før den kjekke designeren ble klar over at han hadde homofil legning var han i ung alder i flere forhold med jenter. En av dem var videregåendekjæresten som ble gravid to ganger da de var sammen. 

- På den tiden, i 70-årene, var abort regnet som en form for prevensjonsmiddel, og jeg tror det var sånn for de fleste på min alder. Jeg ville aldri gjort det i dag, selv som tenåring, så jeg tror jeg var en del av en spesiell tidsepoke, hvor tilfeldig og løssluppen sex var vanlig, forteller han åpenhjertig i intervjuet.

Selv om de nybakte pappaene er av A-rang å regne i kjendisverden er det lite trolig at vi får se det lille nurket med det første:

- Den dagen jeg får barn vil ingen få vite om det før det er født, og ingen vil noensinne se barnet for jeg ville aldri brukt det som et verktøy for pressen. Jeg vil holde det skjermet fra offentligheten, men kanskje man får se barnet når det har blitt 18 år?, har Ford tidligere uttalt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Taylor Hanson er 29 år og fembarnsfar  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer