Nå har de blitt foreldre

Det lykkelige paret går en travel tid i møte.

NYBAKT MOR OG FAR: Jason Mesnick og kona Molly har fått en liten jente. Foto: All Over Press
NYBAKT MOR OG FAR: Jason Mesnick og kona Molly har fått en liten jente. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Ungkaren»-paret Jason (36) og Molly Mesnick (28) har fått sitt første barn sammen. Datteren, som har fått navnet Riley Ann, ble født torsdag ettermiddag, skriver People.com.

- Pappas lille jente har masse hår på hodet. Sikkert mer enn hva jeg kommer til å ha igjen i løpet av de neste årene, sier den stolte faren til nettstedet.

Molly var ikke Jasons førstevalg da de traff hverandre i den populære reality-serien i 2009. Han valgte nemlig å forlove seg med Melissa Rycroft (29) i sesongavslutningen, men ombestemte seg og valgte Molly i stedet.

- Jeg ser allerede hvor høyt Molly elsker Riley. Når holder hun holder babyen tar hun ikke øynene bort fra henne et sekund. Det er fantastisk å observere.

Duoen giftet seg i februar 2010, og fornyet ekteskapsløftene i desember samme året.

I tillegg til den nyfødte jenta, har 36-åringen sønnen Ty (8) fra et tidligere ekteskap.

- Ty har lenge mast om å bli storebror. Han har allerede holdt og kysset henne. Det var veldig, veldig søtt, og vi er ordentlig lykkelige.


 
LES OGSÅ: Vil bli gravid for 20. gang


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer