Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie:

Nå har de blitt foreldre igjen

- Flagget opp for norsk helsevesen i sitt ess.

BLE FORELDRE IGJEN: Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie har fått sitt tredje barn sammen. Foto: Andreas Fadum
BLE FORELDRE IGJEN: Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie har fått sitt tredje barn sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

I juni kunne Maria Bonnevie (44) røpe at hun og talkshowkongen Fredrik Skavlan (51) ventet sitt tredje barn sammen.

I et innlegg på Instagram tirsdag kveld, avslører talkshow-verten at de er blitt foreldre igjen.

- Flagget opp for norsk helsevesen i sitt ess, og for jordmødrene. Som for sjette gang fikk meg til å føle at jeg ikke er i veien overhode, skriver Skavlan.

Det var i et nytt intervju med Dagens Næringsliv i juni at Bonnevie (44) avslørte at paret ventet en familieforøkelse.

Bonnevie fortalte at hun ble noe tatt på senga av graviditeten, da hun egentlig skulle ha vært å se i en stor rolle ved svenske Kungliga Dramatiska Teatern.

- Ja, jeg ble både glad og fortvilet da jeg ble klar over graviditeten, for timingen var alt annet enn perfekt. Jeg gruet meg til å fortelle det til Eirik Stubø, Dramatens sjef. Plakaten var trykket, prøvene i gang. Men han tok det veldig bra, fortalte hun til DN.

Fra før har paret to barn sammen, en treåring og en seksåring. Skavlan har også tre barn fra tidligere forhold, og blir med dette seksbarnsfar.

Gravidnyheten i juni kom samme dag som det ble kjent at 51-åringen gir seg i NRK etter nærmere 20 år, og går over til TV 2.

- Strittet imot

I 2016 fortalte Skavlan til VG at paret ikke hadde planer om å utvide familien ytterligere.

- Etter fem mener jeg at vi kan vi gå inn for landing. Men jeg har vært veldig positiv til å få de jeg har. Jeg har ikke vært sånn som har strittet imot, sa han.

I en podcast med den svenske reporteren Niklas Källner i 2015 fortalte den kommende seksbarnsfaren at han etter fem fødsler har funnet ut hvilken rolle han har på fødestuen.

- Det som faktisk funker i en slik situasjon er å bli det jeg ellers forakter - en coach. Og så forsøker jeg å være rolig, det får jeg til bare det blir dramatisk nok. Jeg blir hysterisk for småting, men ikke når det virkelig er dramatisk. Derfor passer jeg på en fødestue, fortalte Fredrik Skavlan i podcasten.

- Jeg ville ha barn med en gang

Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie møttes første gang da «Engelen»-stjernen gjestet hans daværende program, «Først & Sist», på starten av 2000-tallet.

Siden 2006 har de to vært kjærester, og det tok ikke lang tid før det ble snakk om familieforøkelse.

- Jeg var helt sikker fra begynnelsen av. Jeg ville ha barn med en gang. Jeg er ikke den typen som synes at «nå får det være nok» (...) Jeg er en skikkelig familiemann, og å få sjansen til å bli far igjen 22 år etter det første barnet, var fantastisk, sa Fredrik til svenske P4s «Elfving möter» i 2014.

LES OGSÅ: Skavlan går til TV 2

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer