STØTTER TONE LISE: - Skulle gjort mye for å endret situasjonen, og skulle noen ut av serien var det i hvertfall ikke deg, skriver Rask i en kommentar på bloggen til Tone Lise. Foto: Per Ervland
STØTTER TONE LISE: - Skulle gjort mye for å endret situasjonen, og skulle noen ut av serien var det i hvertfall ikke deg, skriver Rask i en kommentar på bloggen til Tone Lise. Foto: Per ErvlandVis mer

- Nå har alt gått i dass

Trine Lise Austad ble vraket fra "Glamourjentene".

SEHER.NO: Torsdag er det duket for sesongpremieren på TVNorges realityserie "Glamourjentene", hvor publikum får et innblikk i livet til jentene i Rask Models.

Men det ikke alle som er like spent foran morgendagens premiere, skriver  OnlineMagasinet.no.

Til tross for at kamerateamet fulgte glamourmodell Trine Lise Austad og familien hennes over lengre tid, kommer hun ikke til å få se seg selv på skjermen framover.

- Dessverre ble jeg klippet bort fra serien. Jeg forstår at det ikke var mulig for produksjonsselskapet å få med alt, men det føles likevel veldig kjipt, sier Trine Lise til OnlineMagasinet.

- TV-teamet fulgte meg både på jobb, privat og sammen med familien min. Nå som jeg ser reklame for serien overalt hvor jeg snur meg, føles det enda kjipere at jeg ikke er med, innrømmer Fredrikstadjenta. 
 
TVNorge bekrefter overfor Seher.no at mye materiale har blitt klippet bort, deriblant Tone Lises historie, men understreker at det ikke hadde noe med henne personlig å gjøre.

- Når man lager en dokumentar er det viktig at historiene henger sammen til en enhet, sier pressekontakt for Glamourmodellene i TVNorge, Marianne Aambø til Seher.no.

- Skofteland Film har jobbet med dokumentaren i et år, mye er klipper bort, deriblant Tone Lises historie. Men hun skal være klar over at det ikke var hennes innsats det sto på.

Trine Lise Austad har blitt kåret til Ukens Babe (ekstern link) flere ganger hos Onlinemagasinet, og hadde sett fram til å vise hvem hun er på TV.
- Da jeg trodde jeg skulle være med i serien og endelig få vise hvem jeg er og få fram ting rundt glamourmodeller, ble jeg så glad og følte en drøm gikk i oppfyllelse, fortsetter Trine Lise, som har skrevet om frustrasjonen på bloggen sin.

- Nå har alt gått i dass. Om jeg er bitter?! Selvfølgelig! Det største slaget i tryne var at jeg fant ut selv jeg ikke var med, skriver hun til sine lesere.

Og selv om episoden førte til at Austad trakk seg fra Rask models, får hun full støtte fra modellmamma Helene Rask.

- Kunne ikke vært mer enig og er skuffet og lei meg selv også. Skulle gjort mye for å endret situasjonen, og skulle noen ut av serien var det i hvertfall ikke deg, skriver Rask i en kommentar på bloggen.

Trine Lise trøster seg for tiden med at hun er en av ti finalister i FHMs Forsidejakten.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Drittlei to store pupper