SEKSBARNSMOR: Angelina Jolie har siden 2002 adoptert tre barn og fått tre biologiske barn med Brad Pitt. Her er hun avbildet sammen med døtrene Zahara Marley (t.v.) og Shiloh Nouvel. Nå ønsker Zaharas biologiske mor å få kontakt med datteren. Foto: NTB Scanpix
SEKSBARNSMOR: Angelina Jolie har siden 2002 adoptert tre barn og fått tre biologiske barn med Brad Pitt. Her er hun avbildet sammen med døtrene Zahara Marley (t.v.) og Shiloh Nouvel. Nå ønsker Zaharas biologiske mor å få kontakt med datteren. Foto: NTB ScanpixVis mer

Angelina Jolie og Brad Pitt:

Nå har adoptivdatterens biologiske mor tatt kontakt

- Jeg vil at datteren min skal bli hos Angelina.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernene Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (53) har fått mye oppmerksomhet etter at de brøt med hverandre i fjor høst.

Eksparets seks felles barn har også havnet i søkelyset, ettersom duoen hele tiden har vært uenige om hvordan foreldreretten skal fordeles. Nylig ble det kjent at Jolie og Pitt har inngått en avtale som skal beskytte barnas privatliv i skilsmisseoppgjøret.

Nå har det som skal være den biologiske moren til filmstjernenes adoptivdatter, Zahara Marley Jolie-Pitt (12), imidlertid kommet på banen.

I et eksklusivt intervju med den britiske tabloidavisen Daily Mail står etiopiske Mentewab Dawit Lebiso fram og støtter Angelina Jolie i omsorgstvisten.

Dette til tross for at hun aldri skal ha mottatt verken penger, brev eller bilder fra Jolie etter adopsjonen .

- Jeg vil at datteren min skal bli hos Angelina. Hun er en god mor og alle barn burde bli hos moren sin, sier Lebiso til avisen.

ADOPTERTE: Angelina Jolie avbildet sammen med Zahara, Brad Pitt og sønnen Maddox i Mumbai i november 2006, et års tid etter at Jolie adopterte datteren. Foto: AP / NTB scanpix
ADOPTERTE: Angelina Jolie avbildet sammen med Zahara, Brad Pitt og sønnen Maddox i Mumbai i november 2006, et års tid etter at Jolie adopterte datteren. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

Jolie trodde hun var foreldreløs

Zaharas biologiske mor forteller i intervjuet at hun er desperat etter å komme i kontakt med datteren, som ble adpotert av Angelina Jolie i 2005.

- Jeg vil bare at hun skal vite at jeg lever og er her, og lengter etter å kunne få snakke med henne. Jeg vil ikke ha datteren min tilbake, bare å ha kontakt med henne og kunne ringe henne for å prate, sier Lebiso til Daily Mail.

Etter at «Tomb Raider»-stjernen adopterte Zahara i 2005, sa hun i et intervju med CNN at datteren var blitt foreldreløs da hennes biologiske foreldre døde av Aids.

Et par år senere kom det fram at Zaharas mor fortsatt levde, men at hun ble nødt til å adoptere bort sin datteren fordi hun ble syk kort tid etter fødselen.

Den 8. januar fylte Jolies adoptivdatter 12 år, og Zaharas biologiske mor sier at hun synes det er trist å ikke kunne feire slike merkedager sammen med datteren.

- Jeg vil at Zahara skal vite at hun har en mor som elsker henne like høyt som det Angelina gjør (...) Hun har et liv jeg aldri kunne gitt henne, men jeg vil fortsatt ha noe kontakt. Jeg ønsker å se ansiktet hennes. Hun er blitt en vakker ung kvinne og jeg er så stolt av henne, sier Mentewab Dawit Lebiso til Daily Mail.

TØFT BRUDD: Det har ikke manglet på avisoverskrifter og gjensidige anklager etter at Angelina Jolie og Brad Pitt gikk hvert til sitt. Her er det tidligere superparet avbildet sammen i november 2015. Foto: Splash News / NTB scanpix
TØFT BRUDD: Det har ikke manglet på avisoverskrifter og gjensidige anklager etter at Angelina Jolie og Brad Pitt gikk hvert til sitt. Her er det tidligere superparet avbildet sammen i november 2015. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

Bitre anklager

I kjølvannet av at bruddet ble kjent i september, kom det frem at amerikanske myndigheter undersøkte påstander om at Brad Pitt skal ha vært voldelig mot et av parets barn.

I november ble Pitt imidlertid renvasket for anklagene om barnemishandling, ifølge Reuters. En talsperson for FBI uttalte den gang at Pitt ikke kom til å bli etterforsket videre eller tiltalt for noe straffbart.

Skuespillerduoen var gift i to år og har barna Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (10), og tvillingene Knox og Vivienne (8) sammen. Det var Jolie som søkte om skilsmisse. Hun søkte dessuten om full foreldrerett for de seks barna, ifølge BBC.

I desember søkte Pitt om at dokumentene i skilsmissesaken skulle unntas fra offentligheten. Han fikk avslag på søknaden av dommeren i saken, Richard Burdge Jr.

Deretter rettet han anklager mot eksen og advokatene hennes, om at Jolie hadde delt for mye sensitiv informasjon om barna i forbindelse med skilsmissen. Jolie reagerte på anklagene og hevdet i rettsdokumenter at Pitt ønsket å beskytte seg selv fremfor de seks barna deres.

Tidligere denne måneden ble Jolie og Pitt likevel enige om å holde skilsmisseoppgjøret unna offentligheten.

LES OGSÅ: - Tøft å være borte fra jentene mine