Nå gjør hun tv-comeback

Anne Grosvold skal lede nytt program på NRK1.

TILBAKE PÅ NRK: Anne Grosvold blir nok en gang å se på NRK etter sommeren, når hun skal lede tilbakeblikk-programmet «Takk for sist».  Foto: Peter van den Berg
TILBAKE PÅ NRK: Anne Grosvold blir nok en gang å se på NRK etter sommeren, når hun skal lede tilbakeblikk-programmet «Takk for sist». Foto: Peter van den Berg Vis mer
SEHER.NO:  Det er nesten ett år siden tv-personlighet Anne Grosvold (59) var å se på skjermen sist.

Men ifølge VG er 59-åringen nå i ferd med å gjøre comeback i NRK.

Grosvold skal nemlig lede tilbakeblikk-programmet «Takk for sist», som har planlagt premiere etter sommeren.

- Det stemmer at vi jobber med et tilbakeblikk-program som skal ledes av Grosvold på NRK1. Vi har jo et fantastisk arkiv som vi hele tiden prøver å utnytte på en kreativ og best mulig måte, og dette programmet er en del av denne satsningen, sier programmets prosjektleder, Harald Reitan, til VG.

Programserien skal bestå av seks programmer, og flere kjente gjester skal være tilstede i studio parvis, deriblant tidligere håndballtrener Marit Breivik og Susann Goksør, komikerne Jon Niklas Rønning og Anders Bye, og Lill Lindfors og Ketil Bjørnstad.

«Takk for sist» blir Grosvolds andre store tv-prosjekt i år.
 
Etter at talkshowet hennes «Grosvold» ble byttet ut med «Skavlan» i mai i fjor, har hun også jobbet med å ferdigstille «Anne og Ronny», hvor hun sammen med Ronny Kristoffersen har reist til forskjellige steder i verde for å intervjue ulike mennesker.
 
Denne serien har også planlagt premiere i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Skavlan bryter med NRK