Nå gjør hun som pappa

Tiril Heide-Steen er klar for sin første store filmrolle.

GJØR SOM PAPPA: Tiril Heide-Steen satser nå på skuespilleryrket, akkurat som sin far, avdøde Harald Heide-Steen Jr. Her er de to avbildet sammen før Harald ble syk.  Foto: SCANPIX
GJØR SOM PAPPA: Tiril Heide-Steen satser nå på skuespilleryrket, akkurat som sin far, avdøde Harald Heide-Steen Jr. Her er de to avbildet sammen før Harald ble syk. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Tiril Heide-Steen (20), datter av den avdøde filmlegenden Harald Heide-Steen jr., er nå klar for sin første store rolle på lerretet.

20-åringen har nemlig tatt over for Dagrun Anholt (35) og spiller gårdsjenta Grynet i filmen «Gråtass får en ny venn», skriver VG. 

Dette er imidlertid ikke første gang Tiril prøver seg som skuespiller.

20-åringen har tidligere dubbet flere animasjonsfilmer, og allerede som åtte-åring var hun statist på et filmsett, hvor pappa Harald var med som støtte. 

Og ifølge Tiril kom faren med flere gode råd. 

- Han lærte meg at når regissøren sier «Vær så god!», så skal man ikke svare «takk». For da er jo filmingen i gang, sier hun til VG.

Det er snart to år siden filmlegenden døde etter lengre tids kreftsykdom, og Tiril synes fortsatt det er vanskelig å snakke om tapet.

Men selv om skuespilleryrket tydeligvis er noe som ligger i Heide-Steen blodet, er 20-åringen svært bestemt på at hun ønsker å stå på egne ben når det gjelder karrieren.

- Det er så mange om beinet, så jeg vil ikke utbasunere at «Jeg skal bli skuespiller». Det er det jeg har mest lyst til, men det er ganske mange andre som vil bli det også. Jeg skal være glad så lenge jeg har jobb, men jeg tar ikke det for gitt, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det var som å få et slag i magen