GJØR COMEBACK: Schwarzenegger satser som skuespiller igjen. Foto: All Over Press
GJØR COMEBACK: Schwarzenegger satser som skuespiller igjen. Foto: All Over Press Vis mer

Nå gjør han film-comeback

- Men ekstreme slåsskamper og skyting er ikke mulig lenger...

Publisert
SEHER.NO: Han avsluttet nylig sin politikerkarriere etter syv år som Californias guvernør. Nå er Arnold Schwarzenegger (63) klar for å gjøre comeback som skuespiller.

- Veldig spennende nyheter. Vennene mine i CAA har spurt meg i syv år om når jeg kan ta filmtilbud på alvor. Jeg ga dem grønt lys i dag, skrev han på sin Twitter-side.

Ifølge nettstedet ShowbizSpy.com har jobbtilbudene ikke latt vente på seg.

- For tiden leser jeg gjennom tre manuskripter. I fremtiden må jeg nok tilpasse rollene til alderen min. Clint Eastwood er et godt eksempel på det.

Schwarzenegger ble verdenskjent for sine roller i «Conan, The Barbarian», «Terminator» og «Predator». Slike filmer er det nok heller tvilsomt om vi får sjansen til å se ham i fremover.

- Ekstreme slåsskamper og skyting er ikke mulig lenger. Jeg ønsker å være mer oppmuntrende som skuespiller, og jeg tror jeg kan klare den utfordringen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Pumpet jern i katastrofeområde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer