Nå gjør han comeback

Men først må «Portveien 2»-stjernen bli ferdig med pappaperm.

TILBAKE: Til våren gjør tildligere «Portveien 2»-stjerne Jarl Goli comeback på tv og teater. Her med kona Monika, som han har en ni måneder gammel datter med.  Foto: Seher.no
TILBAKE: Til våren gjør tildligere «Portveien 2»-stjerne Jarl Goli comeback på tv og teater. Her med kona Monika, som han har en ni måneder gammel datter med. Foto: Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Det er 25 år siden Jarl Goli (53) ble rikskjendis takket være den populære barne-tv serien «Portveien 2».

Goli, Eli Rygg og den gule hånddukken Raffen lagde rundt 70 episoder før han overlot stafettpinnen til Terje Strømdahl.

Snart gjør Goli comeback både på teater og tv-skjermen, når han til neste år blir å se i NRKs nye spenninngsserie «Taxi», hvor han spiller skattesjef, samt teaterstykket «Alt om min mor» på Den Nationale Scene i Bergen, skriver VG.

Siden «Portveien 2»-suksessen
har Goli vært alt fra programleder til journalist, kultursjef, foredragsholder og lokalpolitiker.

Og tv-profilen har tidligere erkjent at suksessen med barnetv-serien ikke bare var enkel for ham.

- Jeg fikk nok en viss slitasje etter «Portveien 2». Jeg var 27 år og plutselig var jeg årets tv-ansikt og ble bedt med på sydenturer av Se og Hør. Sånt kan gå til hodet på enhver. Nå har jeg fått en ny, fantastisk sjanse. Det føles veldig spennende, har han tidligere uttalt til Dagbladet.

Nå ser han imidlertid frem til å gjøre comeback i rampelyset. Men først må 53-åringen fullføre pappapermen han har tatt ut.

I fjor ble han og kona Monika Goli Dypeng nemlig foreldre til en liten jente.

- Akkurat nå har jeg pappaperm og koser meg med datteren min. Men jeg gleder meg veldig til å være læregutt, til å stå på scenen i Bergen igjen, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Fikk slitasje etter «Portveien 2»