GJØR COMEBACK: Gutta i Blink-182 har blitt venner igjen. Foto: AP
GJØR COMEBACK: Gutta i Blink-182 har blitt venner igjen. Foto: APVis mer

Nå gjør de comeback!

Fra bitre fiender til gode venner for Blink-182.

SEHER.NO: De var utrolig populære på begynnelsen av 2000-tallet, men for fire år siden gikk alt galt for poppunk-bandet Blink-182, og siden den gang holdt gitarist Tom DeLonge avstand fra trommeslager Travis Barker og bassist Mark Hoppus.

Men nå er bandet tilbake. Og under Grammy-utdelingen natt til mandag norsk tid, holdt bandet en liten tale fra scenen. Like etter kom det en pressemelding.

"For å si det enkelt, så er vi tilbake. Og vi mener det. Vi plukker det opp der vi forlot det, og er i studio for å spille inn et nytt album. Vennskapet våres er gjenopptatt, så gjør dere klare", står det på deres hjemmeside.

Hoppus og Barker startet bandet "+44" etter at Blink-182 la instrumentene på hylla, og DeLonge startet sitt eget band "Angels and Airwaves".

I september var Travis Barker involvert i en flyulykke sammen med musikeren DJ AM. Og det var først etter dette DeLonge uttalte seg.

- Alle våre uenigheter i fortiden har ingenting å si når det kommer til at noen blir skadet. Dette handler ikke om meg eller Blink-182. Dette handler om Travis og hans familie, sa DeLonge tidligere i et MTV-intervju.

Barker selv snakket ut om et eventuelt comeback sommeren 2008, og innrømmet at han ikke hadde hatt kontakt med Tom på lang tid.

- For å være ærlig, har jeg ikke snakket med Tom på fem år. Jeg snakker med Mark hver dag, og han er en av mine beste venner. Hvis det noen gang skal bli et Blink-182-comeback, så er alle nødt til å være venner, og sånn er det ikke, sa Travis til Metromix Los Angeles.

Men flyulykken har tydeligvis ført bandet sammen igjen, og rockeelskere verden over ser lyst på Blink-182-fremtiden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Livene våre er forandret