Nå gjør de comeback

Espen Eckbo og Kristian Ødegård kan endelig bekrefte ryktene.

GJØR COMEBACK: Neste jul blir det et gjensyn med nissene fra julekalendersuksessen «Nissene på låven» (2001). Her er Line Verndal og Trond Fausa Aurvåg i serien.  Foto: TVNorge
GJØR COMEBACK: Neste jul blir det et gjensyn med nissene fra julekalendersuksessen «Nissene på låven» (2001). Her er Line Verndal og Trond Fausa Aurvåg i serien. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO:    Det har de siste ukene versert en rekke rykter om at humorduoen Espen Eckbo og Kristian Ødegård, som stod bak suksessjulekalenderen «Nissene på låven» (2001), planlegger et comeback med nisseserien.

Da Seher.no snakket med Eckbo tidligere denne måneden, ville han ikke kommentere ryktene, men innrømmet at han har lyst til å se en oppfølger til julekalenderen.

-  Det jeg kan si, er at det kommer noe nytt, det er helt sikkert. Akkurat hva det blir, vet jeg ikke enda, men jeg begynner å få lyst til å se en oppfølger til «Nissene på låven» selv. Det hadde absolutt ikke vært meg imot, sa han til Seher.no.

Nå kan imidlertid VG bekrefte seriecomebacket, og til avisen forteller Eckbo og Ødegård at den nye julekalenderen vil bli sendt på skjermen i 2011.

- «Nissene over skog og hei» er en arbeidstittel, og det foregår ikke i en låve denne gangen - det er tross alt begrenset hvor mange nisserelaterte utfordringer man kan finne i en låve. Her handler det om en ekspedisjon gjennom norsk natur, der 24 nisser skal få en sekk med julegaver frem i tide, sier de to til VG.

«Nissene på låven» ble en kjempesuksess for TVNorge, og var også det første møte med en rekke nye og nå kjente komiker- og skuespillernavn.

Nå håper Ødegård og Eckbo at de får med mange av de samme navnene til den nye versjonen.
 
- Nå har vi ikke signert noen avtaler ennå, men vi har i hvert fall gode ideer for rollefigurene til for eksempel Atle Antonsen, Trond Fausa Aurvåg, Line Verndal, Mariann Saastad Ottesen, Siw Anita Andersen, Henrik Elvestad, Eivind Sander og flere til, sier de to.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Nå kan det bli gjensyn med dette