BYTTER NAVN PÅ BLOGGEN: Caroline Berg Eriksen har siden 2010 vært gift med Odd-spilleren Lars-Kristian Eriksen (31), og derfor døpte hun bloggen for «Fotballfrue» da hun startet opp som blogger. Nå blir det forandringer. Foto: Fame Flynet
BYTTER NAVN PÅ BLOGGEN: Caroline Berg Eriksen har siden 2010 vært gift med Odd-spilleren Lars-Kristian Eriksen (31), og derfor døpte hun bloggen for «Fotballfrue» da hun startet opp som blogger. Nå blir det forandringer. Foto: Fame Flynet Vis mer

Nå gir hun seg som «Fotballfrue»

- Jeg vil ikke lenger bare være «dama» til Lars-Kristian Eriksen, sier Caroline Berg Eriksen.

Publisert

SEOGHØR.NO: På fem år har Caroline Berg Eriksen, bedre kjent som «Fotballfrue», bygd seg opp til å bli Norges mest besøkte blogg - med rundt 100.000 lesere daglig.

Nå har 27-åringen bestemt seg for å gjøre forandringer på den populære nettsiden sin.

- Den bytter navn fra Fotballfrue.no til CarolineBergEriksen.no. Jeg vil ikke lenger bare være «dama» til Lars-Kristian Eriksen, forteller hun i den nyeste utgaven av Det Nye, ifølge MinMote.no.

Caroline, som for tiden er aktuell som deltaker i «Skal vi danse» og som programleder for «Det Nye-jenta», forklarer videre at det ikke ligger noen dramatikk bak avgjørelsen om å skifte navn på bloggen.

- Forhåpentligvis vil leserne være positive til det, det er jo fortsatt jeg som driver den, og innholdet kommer ikke til å endre seg. Jeg vil bare bli enda bedre, og føler det er mer riktig å bruke mitt eget navn, sier hun til MinMote.

Det er innen områdene mote, interiør og livsstil at Caroline ønsker å forbedre seg.

SVINGER SEG PÅ PARKETTEN: Caroline er en av høstens favoritter i årets Skal vi danse. Foto: Fame Flynet
SVINGER SEG PÅ PARKETTEN: Caroline er en av høstens favoritter i årets Skal vi danse. Foto: Fame Flynet Vis mer

LES OGSÅ: Begravde stridsøksen med «Fotballfrue»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer