MYE KJÆRLIGHET: - Nick Lachey og Vanessa Minnillo har alltid hatt mye kjærlighet for hverandre.  De tok en liten pause, men nå er de i gang med å jobbe for forholdet, forteller en kilde. Foto: Stella Pictures
MYE KJÆRLIGHET: - Nick Lachey og Vanessa Minnillo har alltid hatt mye kjærlighet for hverandre. De tok en liten pause, men nå er de i gang med å jobbe for forholdet, forteller en kilde. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nå gir de forholdet en ny sjanse

Kanskje blir det bryllup likevel...

SEHER.NO: Popsangeren Nick Lachey (35) - eksmannen til Jessica Simpson - og MTV-stjernen Venessa Minnillo (2) avsluttet forholdet sitt i juni. Men allerede i begynnelsen av august var de ute sammen på flere utesteder i USA.

På det tidspunktet fortalte kilder til People at Lachey og Minnillo bare "hang sammen", og at de ikke var sammen igjen.

Nå har ting forandret seg.

- Jeg er lykkelig i et forhold. Jeg var single en liten stund, så ordnet vi opp, forteller sangeren til Good Day Philadelphia.

En kilde forteller People at forholdet deres fremdeles trenger mye arbeid.

- De har alltid hatt mye kjærlighet for hverandre. De tok en liten pause, men nå er de i gang med å jobbe for forholdet.

Før bruddet spekulerte Amerikanske medier i at et bryllup mellom popartisten og MTV-profilen var på trappene, etter at sistnevnte ga flere hint om at hun drømte om å få på seg brudekjole. Kanskje blir det bryllup likevel.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: Nå er det slutt