Nå gifter Live Nelvik og Tore Sagen seg!

Kjendisparet gifter seg i strålende sol på fasjonable Hukodden Strandrestaurant på Bygdøy i Oslo.

KLAR: Brudgommen Tore Sagen (t.v.) ankom Hukodden til fots, side om side med storebror og forlover Steinar Sagen, og hans nye kjæreste Catrin Eide. Foto: Arne-Petter Lorentzen / Se og Hør
KLAR: Brudgommen Tore Sagen (t.v.) ankom Hukodden til fots, side om side med storebror og forlover Steinar Sagen, og hans nye kjæreste Catrin Eide. Foto: Arne-Petter Lorentzen / Se og Hør Vis mer
SEOGHØR.NO: Lørdag ettermiddag gifter humorparet Live Nelvik (30) og Tore Sagen (32) seg.

Like før klokken 14 ankom gjestene til restaurant Hukodden i Oslo, der både vielse og bryllupsfest vil finne sted. Brudens mor Liv Marit Johnsrud kunne fortelle at hun gleder seg til bryllupet:

- Dette blir veldig bra!, fortalte hun til Seoghør.nos reporter på vei inn til restauranten.

Også Tores far Erik Sagen gledet seg på sønnens vegne:

- Det er veldig hyggelig å gifte bort Tore i dag.

Bruden selv ankom sitt eget bryllup i en drosje, og var vakker i en hvit brudekjole fra den norske designeren Tina Steffenakk Hermansen (TSH).

- Jeg gleder meg veldig, men nå må jeg løpe, for jeg er for sent ute til mitt eget bryllup, sa en strålende vakker Live til Seoghør.no før vielsen.

Hukodden var pyntet med friske blomster - dekorert av blomsterkongen Finn Schjøll (65).

- Det er Live som har valgt ut blomstene, og da ble det selvfølgelig sommerblomster, fortalte en blid Blomster-Finn til Seoghør.no før vielsen.

Seoghør.no møtte Sagen tidligere i uken, og han kunne fortelle at det var Live som stod for det meste av bryllupsforberedelser.

- Jeg har ikke så mye med det å gjøre egentlig. Jeg skal bare møte opp. Det er Live som er prosjektleder. Jeg dukker opp og gjør rollen og så drar jeg igjen, sa Sagen.

Blant de celebre gjestene var selvfølgelig Tores Radioresepsjonen-makkere Steinar Sagen (38) og Bjarte Tjøstheim (46). Steinar er både Tores storebror og forlover, og han fortalte Seoghør.nos reporter at han var klar for oppgaven:

- Her er det ingen nerver!

Lives far er tidligere Se og Hør-sjefsredaktør Odd Johan Nelvik (57).

Ronny Brede Aase (26) er radiomakker med Live på P3Morgen, og ankom med kjæresten Tuva Fellman (26), som også jobber i P3. De skrøt av det fine været:

- For en dag å ha bryllupet på!

Både vielsen og festen blir avholdt på flotte Hukodden Strandrestaurant yttert på Bygdøy i Oslo.

Komikerparet Pernille Sørensen (35) og Dagfinn Lyngbø (40) var også til stede under vielsen, men Lyngbø fortalte Seoghør.no at han ikke får vært med på festen. Lørdag kveld arrangeres nemlig Komiprisen på Chat Noir i Oslo, hvor Lyngbø er nominert i hele tre kategorier.

- Jeg sier jeg skal på do, så sniker jeg meg ut, fortalte komikeren humoristisk til Seoghør.no.

Også Jenny Skavlan (27), Thomas «Fingern» Gullestad (32), Harald Eia og kjæresten Nadina Bouhlou (29) var til stede i bryllupet.

Live og Tore ble kjærester i 2010, og har datteren Liv (16 mnd) sammen.

Seoghør.no oppdaterer saken!

LES OGSÅ: - Jeg skal bare møte opp i bryllupet