Nå gifter "Fairytale"-eksen seg

- Det stemmer at datoen er satt, sier Ingrid Berg Mehus.

- HAR LITE KONTAKT I DAG: Det er tvilsomt om Alexander Rybak blir bedt i bryllupet til sin "Fairytale"-ekskjæreste Ingrid Berg Mehus. - Vi har lite kontakt i dag, sier hun til VG. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
- HAR LITE KONTAKT I DAG: Det er tvilsomt om Alexander Rybak blir bedt i bryllupet til sin "Fairytale"-ekskjæreste Ingrid Berg Mehus. - Vi har lite kontakt i dag, sier hun til VG. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ingrid Berg Mehus ble rikskjendis da det ble kjent at hun var eks-kjæresten Alexander Rybak skrev sin MGP-vinnerlåt "Fairytale" om.

Men nå planlegger fiolinist-jenta fra Jessheim ifølge VG sitt eget eventyrbryllup med kjæresten Bjørnar Hopland - som også er musiker.

- Ja, det stemmer at datoen er satt. Vi skal gifte oss til sommeren, på en liten øy på Vestlandet, sier Mehus - som var sammen med Rybak i ett år mens de begge gikk på Barratt Dues Musikkinstitutt i Oslo - til avisa.
Bryllupet skal stå på Fjellbergøy, som er en liten øy med bare tyve fastboende.

Mehus - som i tillegg til å forberede seg bryllup, skal opptre sammen med Christian Ingebrigtsens band A1 når de gjør comeback i Oslo i desember - hevder hun har lite kontakt med Alexander Rybak i dag.

- Vi har sendt hverandre noen meldinger, men utover det har vi lite kontakt. Det er vel naturlig, med tanke på at forholdet vårt tok slutt, sier hun til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.


LES OGSÅ: Rybak fleiper om kjæresterykteneVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer