<strong>BRYLLUP:</strong> Ifølge Daily Mail har Tom Brady endelig fridd til sin smellvakre supermodellkjæreste.  Foto: All Over Press
BRYLLUP: Ifølge Daily Mail har Tom Brady endelig fridd til sin smellvakre supermodellkjæreste. Foto: All Over Press Vis mer

- Nå gifter de seg!

Tom Brady fridde til Gisele Bundchen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har lenge versert rykter om at supermodell Gisele Bundchen (28) og hennes quarterback-kjæreste Tom Brady (31) har forlovet seg.

Så langt har paret imidlertid avkreftet dette.

Forrige uke kunne imidlertid kilder nær paret bekrefte at det endelig går mot bryllup mellom de to. Brady skal nemlig ha fridd til sin vakre modellkjæreste fredag, skriver Daily Mail.

- Han spurte, og hun sa ja. Paret diskuterer nå om de skal arrangere en stor bryllupsfest til våren, eller om de skal ha en raskere og mer intim seremoni i Costa Rica, hvor Gisele eier et hus, forteller en kilde.

Bundchens PR-ansatte har så langt ikke villet kommentere nyheten.

- Vi uttaler oss ikke om våre klienters privatliv, sa en talsperson for modellen.

Supermodellen og New England Patriots-quarterbacken begynte å date i desember 2006, kun uker etter at Bradys tre år lange forhold til skuespiller Bridget Moynahan endte. I august 2007 fikk han sjokkbeskjeden om at ekskjæresten var gravid med hans barn.

Tross bruddet og den store babyoverraskelsen har Brady og Moynahan fortsatt å holde kontakt, og 17 måneder gamle John tilbringer masse tid med sin far og Bunchen.

Mens Brady hadde et forhold til Moynahan, var supermodellen i flere år involvert med en annen skuespiller - nemlig Leonardo DiCaprio.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Som å spille skuespill

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer