Nå går Usain Bolt-feberen i Oslo

Verdens raskeste mann har mye å rekke før Bislett Games, men snakking er neppe én av dem.

<strong>VILL VINNER:</strong> Usain Bolt vinner det meste som kan vinnes - torsdag inntar han Bislett Stadion for å løfte Bislett Games til nye høyder. Her avbildet etter 100-meterseieren i Ostrava 31. mai.  Foto: Reuters/ Scanpix
VILL VINNER: Usain Bolt vinner det meste som kan vinnes - torsdag inntar han Bislett Stadion for å løfte Bislett Games til nye høyder. Her avbildet etter 100-meterseieren i Ostrava 31. mai. Foto: Reuters/ Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Usain Bolt og livvaktene nederst i saken!

SEHER.NO: Det er ikke hver dag Norge får besøk av en idrettsstjerne som er minst like stor som Hollywoods A-kjendiser.

Verdens raskeste mann, jamaikaneren Usain Bolt, inntok mandag kveld hovedstaden i anledning Bislett Games - og satte dermed Oslo på hodet. 24-åringen er regjerende verdensmester på både 100- og 200-meter, og torsdag vil «lynet» slå ned på Bislett Stadion.

Der skal mannen, som regnes som den største attraksjonen Bislett Games noensinne har hatt, igjen gi alt på 200 meter sprint. Men Bolt skal ikke bruke de neste dagene på å bygge opp vente-nerver. Tirsdag kveld deltar han i en stafett for Røde Kors i Oslo sentrum, og onsdag vil han dukke opp på det tradisjonelle jordbærpartyet på Rådhuset.

Sprintkongen bor på Oslo Plaza under oppholdet i hovedstaden. Han forlot det flotte hotellet kl. 13.25 tirsdag ettermiddag, og da han kom tilbake til hotellet i 15.30-tiden var Seher.no på plass. Da hadde flere fans lenge ventet utenfor hotellet for å få et glimt av stjernen. Og de ventet ikke helt forgjeves.

Selv om Bolt ble fotfulgt av livvakter tok han seg tid til å skrive en autograf eller to, og lot seg avbilde sammen med en ivrig nordmann. Men prating hadde han derimot ikke tid til - han fikk ikke svart på Seher.nos spørsmål, og livvaktene var raske med å dytte journalisten unna så 24-åringen fikk gå inn på hotellet i fred.

Kanskje han ville unngå flere Norgesspørsmål etter å ha innrømmet overfor Dagbladet at han ikke vet noenting om Norge? Fansen ser imidlertid ikke ut til å bry seg om dette - og den dårlige kunnskapen om landet han løper i vil neppe ha innvirkning under Bislett Games torsdag...


[obj:media:9725]

 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - 5-åringen har sko verdt 900.000 kroner 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer