<strong>FORLOVELSE I VENTE?:</strong> En venn av Gwyneth Paltrow tror kjæresten hennes snart skal ned på kne og fri. Hvis det stemmer, blir dette stjernens tredje forlovelse. Foto: NTB scanpix
FORLOVELSE I VENTE?: En venn av Gwyneth Paltrow tror kjæresten hennes snart skal ned på kne og fri. Hvis det stemmer, blir dette stjernens tredje forlovelse. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gwyneth Paltrow:

- Nå går han snart ned på kne

Gwyneth Paltrow er kanskje klar for sitt andre ekteskap. 

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Gwyneth Paltrow (44) har på få år klart å gå fra å være en noenlunde respektert skuespiller i Hollywood til å bli litt av en skandalestjerne. Gjennom magasinet sitt Goop har hun kommet med flere kontroversielle råd, som ved flere anledninger har blitt slaktet av eksperter.

Midt i stormen står hun likevel sterkt, og hun trøster seg i disse dager med Hollywood-hunken Brad Falchuk (46).

Han er kjent som manusforfatter i blant annet «American Horror Story», men hviler ikke på sine laurbær når han ikke er på jobb.

<strong>BRENNHETT PAR:</strong> Gwynety og Brad viser seg sjeldent sammen, og har holdt en lav profil rundt forholdet sitt. Her er de to fotografert sammen på shopping i Los Angeles. Foto: Splash News / NTB scanpix&nbsp;
BRENNHETT PAR: Gwynety og Brad viser seg sjeldent sammen, og har holdt en lav profil rundt forholdet sitt. Her er de to fotografert sammen på shopping i Los Angeles. Foto: Splash News / NTB scanpix  Vis mer

Nå er det faktisk ventet at han snart skal fri til Gwyneth, som vil si at hun snart kanskje blir gifteklar for andre gang.

Gifteklar?

Det er US Weekly som omtaler saken. 44-åringen var tidligere gift med Coldplay-vokalist Chris Martin, men de to gitt hver til sitt i 2014. Etter to år som separerte, ble skilsmissen godkjent sommeren 2016. De har de to barna Apple Blythe Alison Martin (12) og Moses Bruce Anthony Martin (10) sammen.

<strong>SKILTE SEG:</strong> Paltrow og Martin fikk to barn sammen før de valgte å skille lag. Foto: Colin Young-Wolff /Invision/AP, NTB scanpix
SKILTE SEG: Paltrow og Martin fikk to barn sammen før de valgte å skille lag. Foto: Colin Young-Wolff /Invision/AP, NTB scanpix Vis mer

Stjernen var også tidligere forlovet med den meritterte skuespilleren Brad Pitt, men de valgte å bryte med hverandre i 1997.

Ifølge en kilde nær Gwyneth kan det ligge en ny forlovelse i kortene for henne svært snart, om vi skal tro det amerikanske magasinet.

- De snakker om å gifte seg hele tiden og jeg vet at det snart vil skje, forteller kilden, og legger til at Brad trolig snart skal ned på kne og fri foran stjernekjæresten.

En av de største utfordringene ved å komme inn i en ny familie, er å bli akspetert av barna. Kilden forteller at det ikke er noe problem i denne situasjonen.

- Barna hennes elsker ham og synes han er best.

Falchuk og Paltrow begynte å date allerede i august 2014, etter å ha møttes under en innspilling av «Glee» fire år tidligere. De har holdt en lav profil, men tidligere denne måneden la 44-åringen ut en sjelden selfie av dem på Instagram.

Happy birthday, handsome

Et innlegg delt av Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

«Gratulerer med dagen, kjekken», skrev hun.

Eksen Chris skal også være ombord med de nye romantiske gnisningene, og synes Brad er «en fantastisk fyr».

Fortsatt venner

I fjor vakte Paltrow og Martin oppsikt da de vandret rundt i Disneyland sammen med sine to felles barn.

Tobarnsmoren delte også et morsomt bilde av det tidligere ekteparet på Instagram, noe som fikk fansen til å juble.

- Jeg elsker at de stadig er venner til tross for at de er skilt, skrev brukeren «frederikkekisum» under bildet skuespilleren delte.

I april-utgaven av magasinet Marie Claire i fjor fortalte Paltrow åpenhjertig om det vennskapelige bruddet:

- Det er som vi fremdeles er en familie, bare at vi ikke lenger er et par. Jeg synes vi er bedre som venner, enn det vi var da vi var gift. Vi er veldig nære hverandre, og vi støtter hverandre i alt vi gjør.

LES OGSÅ: Rørte mammahjertet med kosebilde

HAPPY 40th BIRTHDAY to the best daddy in the world!!! We 💖you so much!

Et innlegg delt av Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer