Nå går det mot bryllup

- Etter ti år sammen har vi altså bestemt at sommeren 2011 skal vi gifte oss.

GIFTER SEG: Til sommeren planlegger Vegard Ylvisåker og kjæresten å gifte seg på en gammel låve. Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG: Til sommeren planlegger Vegard Ylvisåker og kjæresten å gifte seg på en gammel låve. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Etter ti år som kjærester planlegger komiker Vegard Ylvisåker (32) og samboeren Helene Helgesen å gifte seg. Det avslører Helgesen selv på bloggen sin.

«Etter ti år sammen har vi altså bestemt at sommeren 2011 skal vi altså gifte oss. Det blir stas!», skriver hun.

Paret har to barn sammen, og planlegger ifølge Helgesen å gifte seg i en gammel låve. Hun er nemlig lidenskapelig opptatt av å restaurere gamle hus, og brudepartes antrekk skal etter planen også være gammeldagse.

På bloggen avslører Helgesen at hun drømmer om at hennes kommende ektemann blir å se i en dress inspirert av den populære TV-serien «Mad Men».

«Har en vintage kjole som jeg skal få sydd inn og er på leiting etter vintage sko i str 37. Noen som har noen sandaler i sølv eller hvite sko? Mannen skulle gjerne hatt en dress slik som de har i «Mad Men». Det er foreløpig bare en tanke», skriver Helgesen.

Vegard Ylvåsåker er mest kjent fra revygruppa  «Ylvis», sammen med broren, Bård. De siste årene har brødrene også vært å se på TVNorge i «Hvem kan slå Ylvis» og «Norges Herligste».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble pappa på premieredagen