Nå går Brangelina til søksmål

Engelsk avis får unngjelde Brad og Angelinas vrede.

TIL SAK: Brad Pitt og Angelina Jolie er lite fornøyd med News of  The World, som startet skilsmisseryktene rundt de to. Nå saksøker de avisen. Foto: All Over Press
TIL SAK: Brad Pitt og Angelina Jolie er lite fornøyd med News of The World, som startet skilsmisseryktene rundt de to. Nå saksøker de avisen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Superparet Angelina Jolie (34) og Brad Pitt (46) er, ifølge Entertainmentwise, rasende etter ryktene om at de to var på vei mot en skilsmisse. Paret har nemlig satt sine advokater i sving og saksøker nå den engelske avisen News of the World for bakvasking og ryktespredning.

Det var i en artikkel datert 24. januar at avisen skrev at Brangelina, som de populært kalles, var igang med å forberede deres skilsmisse.

Blant annet skal de ha blitt enige om hvordan deres verdier på 1,9 milliarder kroner skulle fordeles mellom dem - i tillegg til foreldrefordelingen på deres seks barn.

Pitt og Jolies advokater skal allerede ha fremmet saken ved High Court i London. Samtidig har den advokaten som har blitt utropt som parets skilsmisseadvokat, offentlig bekreftet at han på ingen måte er involvert i dagliglivet til Brad og Angelina.
 
Keith Schilling, i advokatfirmaet Schillings, forteller at man tidligere har forsøkt å inngå forlik med News of The World.

De kom imidlertid ikke til enighet om at beskyldningene skulle trekkes tilbake, eller unnskyldningen paret forlangte.

Og hvis ikke rettssak og advokater skal være nok til å overbevise tvilerne, viste Jolie og Pitt en meget kjærlig side av seg selv, da de sammen med deres eldste sønn Maddox var på plass under Super Bowl-finalen.

Etter de romantiske bildene å dømme så det i hvert fall ikke ut til at de er på vei til å gå hvert til sitt...

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Angelina slo Jennifer på målstreken