GIKK NED 13 KILO: Jeg sliter fortsatt med ettervirkningene av at jeg gikk ned fra 51 til 38 kilo under Robinson-oppholdet, sier Kathrine Pehrsson til Seher.no Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
GIKK NED 13 KILO: Jeg sliter fortsatt med ettervirkningene av at jeg gikk ned fra 51 til 38 kilo under Robinson-oppholdet, sier Kathrine Pehrsson til Seher.no Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Nå går alt til helvete

Robinson-Kathrine fryktet for glamour-karrieren da hun så seg i speilet etter utstemmingen.

SEHER.NO: Nakemodellen Kathrine Pehrsson (25) måtte søndag forlate "Robinsonekspedisjoen" etter et klart flertall av stemmene mot seg, men hevder det største sjokket ikke kom før øyrådet var over.

Etter flere uker med kun beskjedne mengder kokos og ris å livnære seg på, var vekten hennes falt med hele 13 kg. Kathrine - som har vært avbildet i blant annet bladene FHM og Playboy i i tillegg til å ta testbilder for Playboy - fikk derfor sjokk da hun så hvor herjet kroppen hennes var blitt.

Så i speilet ved tilfeldighet
- Jeg husker jeg gikk på do og tilfeldigvis så meg i speilet på veien ut. Det var helt jævlig. Jeg kjente meg ikke igjen og hadde jo mistet alt av former. Jeg tenkte "Nå går alt til helvete, jeg som lever av karrieren min og all ting", sier hun til Seher.no.

Kathrine hevder hun fortsatt sliter med kroppen etter at hun raste ned til 38 kilo under Robinson-oppholdet.

- Jeg sliter med energien, og har for eksempel ikke gått skikkelig ut, siden jeg kom hjem. Jeg har tatt noen modelloppdrag, men jobber ikke fullt som det, sier hun til Seher.no.

Fikk beskjed
Pehrsson hevder hun var forberedt på å ryke ut, fordi hun hadde fått beskjed fra de andre deltakerne om at de ville stemme på henne.
 
- Det var ikke så trist å bli stemt ut, men det som irriterer meg er at Christian, Kristoffer, Marte og Lina i den såkalte "firerbanden" fra lag Sør har hatt det så lett hele veien. Men jeg er fornøyd med å ha kommet så langt, og har nådd målet jeg hadde på forhånd om å utfordre meg selv, sier hun.

Fikk kjæreste etter ekspedisjonen
Kathrine trøster seg også med at selv om hun gikk glipp av premien på 300 000 kroner, har hun vunnet i kjærlighet etter Robinson. 

Men om hennes utkårede er det tidligere alpin-esset Hans Petter Buraas, som hun flere ganger har blitt observert sammen med, vil hun ikke si noe om.

- Jeg er ikke singel lenger, og det er en jeg kar jeg har møtt i Oslo. Det er alt jeg vil si nå, ler hun.

Pehrsson har foreløpig ikke bestemt seg for hvor lenge hun vil holde på som nakenmodell, eller om hun vil prøve seg i flere realityserier fremover.

- Jeg er egentlig åpen for alt, men skulle gjerne gjort som Triana Iglesias og vært med i "Skal vi danse". Det ser utrolig gøy ut, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke så dum