Nå fullfører hun skilsmissen

Wallander-stjernen Lena Endre tok betenkningstid, men velger å skille seg.

I ENIGHET: Endre giftet seg med Rickhard Hobert i Skåne i 2000. I fjor tok de betenkningstid på skilsmissesøknaden. De lykkes ikke i å finne kjærligheten igjen. Foto: Stella Pictures
I ENIGHET: Endre giftet seg med Rickhard Hobert i Skåne i 2000. I fjor tok de betenkningstid på skilsmissesøknaden. De lykkes ikke i å finne kjærligheten igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I oktober i fjor kom nyheten om at den svenske skuespilleren Lena Endre (57) skulle skille seg fra ektemannen Rickhard Hobert.

Paret valgte den gang å begjære betenkningstid på skilsmissesøknaden. Nå viser det seg at de ikke lykkes med å finne kjærligheten igjen, og Endre velger å fullføre skilsmissen.

«Jeg vil hermed fullføre skilsmissen», skriver Endre til Stockholms tingrett ifølge Aftonbladet.

- Vi har blitt enige om å levere en felles søknad om skilsmisse som vi på grunn av ulike bostedsfylker skriver under hver for seg. Vi er også blitt enige om at vi ikke kommer til å gi ytterligere kommentarer, skriver skuespilleren i en tekstmelding til avisen.

Endre giftet seg med Hobert i Skåne i 2000, og har siden den gang vært et av Sveriges mest omtalte par.

Skuespilleren har vært med i en rekke Wallander-filmer, og under Amanda-utdelingen i 2011 vant hun prisen for beste kvinnelige birolle for sin innsats i filmen Limbo.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skilles for fjerde gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer