NÅ: Lindsay Lohan så alt annet enn frisk ut da hun var til stede under Paris Womenswear Fashion Week i helgen. Foto: All Over Press
NÅ: Lindsay Lohan så alt annet enn frisk ut da hun var til stede under Paris Womenswear Fashion Week i helgen. Foto: All Over PressVis mer

Nå frykter pappa for Lindsays liv

- Bare se på Heath Ledger og Michael Jackson...

SEHER.NO: Denne helgen var Lindsay Lohan til stede under Womenswear Fashion Week i Paris og bildene derfra har sjokkert kjendispressen verden over.

Tynn og tilsynelatende svakelig med krithvit hud og spredte blåmerker, så 23-åringen mer ut som en 90-talls heroin-chick enn en glanskaster ved visninger av vårmoten 2010.

Og det er grunn til bekymring, skal vi tro et eksklusivt intervju med Lindsays far, Michael Lohan, på nettstedet RadarOnline.

- Reseptbelagte medisiner kan ødelegge og drepe en person og er noen ganger vanskeligere å slutte med enn alkohol og ulovlig narkotika. Bare se på Heath Ledger og Michael Jackson, sier den bekymrede pappaen.

Michael Lohan forteller om savnet etter den talentfulle kvikke jenta.

- Vet dere hvorfor Linsay ikke spiller i noen film? For hun kan ikke, sier han.

Og:

- Når hun gir meg en klem nå, får jeg frysninger - og det er ikke gode frysninger. Hun er som et tomt skall, forteller Michael Lohan.

Men han lover:

- Jeg skal få henne til å slutte med de reseptbelagte medisinene hun går på.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kom i form med Amy Winehouse!