FORKLARER: Countrystjernen Carrie Underwood er en av verdens mest kjente i sin sjanger. I november ble hun stygt skadet i et fall, og tok en liten pause fra omverdenen som en konsekvens av dette. Nå snakker hun om skadene. Foto: NTB scanpix
FORKLARER: Countrystjernen Carrie Underwood er en av verdens mest kjente i sin sjanger. I november ble hun stygt skadet i et fall, og tok en liten pause fra omverdenen som en konsekvens av dette. Nå snakker hun om skadene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Carrie Underwood skadd i stygt fall:

Nå forteller hun om den stygge ulykken

- Jeg virker rolig rundt det nå, men … Det var ikke pent, røper artisten.

Publisert

(Se og Hør): Den amerikanske countrystjernen Carrie Underwood (34) havnet på «alles» lepper da hun stakk av med seieren i «American Idol» i 2005.

Konkurransen skulle vise seg å være fruktbar for Oklahoma-kvinnen, som siden har stukket av med flere Grammy-priser og har solgt millioner av album.

Sett bort fra hennes mange populære ballader, får stjernen også oppmerksomhet for sitt tidvis turbulente privatliv.

I høst var det derimot ingen hyggelig hendelse som sørget for at «Jesus Take The Wheel»-sangeren skapte overskrifter i USA. 34-åringen presterte nemlig å falle ned trappene i sitt eget hus, noe som resulterte i flere stygge skader.

Nå, nesten et halvt år etterpå, snakker hun endelig om den skremmende ulykken.

SKADET: I november falt Carrie Underwood ned en trapp, som sørget for at hun måtte sy mellom 40 og 50 sting i ansiktet. Nå snakker hun om ulykken. Foto: NTB scanpix
SKADET: I november falt Carrie Underwood ned en trapp, som sørget for at hun måtte sy mellom 40 og 50 sting i ansiktet. Nå snakker hun om ulykken. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Så snublet jeg

Like etter at Carrie hadde loset seerne gjennom Country Music Awards i november fant ulykken sted. Fallet hjemme i Nashville sørget for at hun ble rushet til sykehus, der hun fikk påvist et brukket håndledd.

Hun måtte i tillegg sy mer enn 40 sting i ansiktet. «Det er sykt hvordan tilfeldige ulykker kan endre livet ditt», skrev artisten i et brev til fansen i januar.

34-åringen er nå tilbake på scenen, og spilte blant annet under the Academy of Country Music Awards i helgen. På scenen er det helt umulig å se at artisten nylig hadde nesten 50 sting i ansiktet. Nå har hun derimot valgt å åpne seg om ulykken.

VERDENSSTJERNE: Carrie selger ut arenaer verden over, og har fenget millioner med sin tidvis kristne countrymusikk. Foto: NTB scanpix
VERDENSSTJERNE: Carrie selger ut arenaer verden over, og har fenget millioner med sin tidvis kristne countrymusikk. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg tok hundene ut for å tisse, og så snublet jeg bare. Det var ett trinn, men jeg slapp ikke hundebåndene. Prioriteringer! Så det er derfor venstrehånda mi har det helt fint, men jeg måtte ta meg selv imot, sa hun på besøk hos «The Bobby Bones Show» torsdag, gjenfortalt av People.

Kjendismagasinet skriver at arrene i ansiktet hennes angivelig skal være synlige rundt munnen hennes, etter den traumatiske hendelsen.

- Jeg trodde at jeg bare hadde ødelagt leppa mi. Så gikk jeg inn, tok båndene av hundene, tok av jakken og gikk for å undersøke skadene. Jeg bare «Åh, nei!». Jeg virker rolig rundt det nå, men … Det var ikke pent. Det var heldigvis bare huden min, takk Gud, sa hun på besøk hos Storme Warren på SuriusXM - samme dag som det første radiointervjuet.

Fryktet varige mén

Hun påpeker selv at helingsprosessen gikk fint for seg, selv om hun var nervøs for at det skulle gå dårlig.

- Det var et punkt der jeg ikke visste hvordan ting kom til å bli til slutt. Jeg visste ikke hva som skjedde. Jeg visste ikke hvordan dette kom til å gro, fortalte countrystjernen.

Fansen ble i en periode bekymret for stjernen, som valgte å skjule seg selv i sosiale medier etter ulykken. Ingen selfier eller ansiktsbilder ble delt, bortsett fra der hun gjemte seg, men hun hevder selv at hun ikke gikk i dekning.

- Altså, jeg tror ikke jeg gjemte meg. Det er alltid ting å gjøre, selv om man ikke holder konserter. (...) Jeg var heldig med at dette skjedde når vi hadde ferie i musikkverdenen, flirer hun.

Giftet seg med fan

I dag går alt bra med Carrie Underwood, og hun er tilbake på arbeid for fullt. Noen bilder av stingene har hun ikke delt, men alt skal være fint med både håndleddet og ansiktet nå. Nå skal hun bruke tiden på familien og musikken.

Og apropos ektemannen: Da stjernen gjestet «The Tyler Oakley Show» i 2016, spurte programlederen som om hun noen gang hadde kysset med en fan og om hennes ektemann var tilhenger av henne som artist.

FAN BLE EKTEMANN: Mike Fisher var opprinnelig fan av Carrie Underwood, og møtte henne under en «meet-and-greet». Senere oppsto det gnister mellom de to, og i dag er de gift. Foto: NTB scanpix
FAN BLE EKTEMANN: Mike Fisher var opprinnelig fan av Carrie Underwood, og møtte henne under en «meet-and-greet». Senere oppsto det gnister mellom de to, og i dag er de gift. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ja, jeg har kysset en av mine fans, sa Underwood, og fortalte at det ikke var en hvilken som helst fan.

Hennes kanadiske ektemann Mike Fisher var nemlig stor fan av Underwood etter «Idol»-seieren, og de to møttes for første gang under en «meet-and-greet» etter en konsert i 2008, ifølge Daily Mail.

I 2009, ett år etter deres første møte, forlovet de seg, før de senere giftet seg i 2010 i en overdådig seremoni på The Ritz-Carlton Lodge foran mer enn 250 gjester.

I mars 2015 kunne ekteparet ønske en liten gutt velkommen til verden.

- Små hender og små føtter … Gud har velsignet oss med en fantastisk gave! Isaiah Michael Fisher - ble født 27. februar, avslørte den nybakte moren på Facebook sammen med et søtt bilde av den nyfødte babyens hånd.

LES OGSÅ: - Han lærte meg å kysse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer