Carrie Underwood skadd i stygt fall:

Nå forteller hun om den stygge ulykken

- Jeg virker rolig rundt det nå, men … Det var ikke pent, røper artisten.

FORKLARER: Countrystjernen Carrie Underwood er en av verdens mest kjente i sin sjanger. I november ble hun stygt skadet i et fall, og tok en liten pause fra omverdenen som en konsekvens av dette. Nå snakker hun om skadene. Foto: NTB scanpix
FORKLARER: Countrystjernen Carrie Underwood er en av verdens mest kjente i sin sjanger. I november ble hun stygt skadet i et fall, og tok en liten pause fra omverdenen som en konsekvens av dette. Nå snakker hun om skadene. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den amerikanske countrystjernen Carrie Underwood (34) havnet på «alles» lepper da hun stakk av med seieren i «American Idol» i 2005.

Konkurransen skulle vise seg å være fruktbar for Oklahoma-kvinnen, som siden har stukket av med flere Grammy-priser og har solgt millioner av album.

Sett bort fra hennes mange populære ballader, får stjernen også oppmerksomhet for sitt tidvis turbulente privatliv.

I høst var det derimot ingen hyggelig hendelse som sørget for at «Jesus Take The Wheel»-sangeren skapte overskrifter i USA. 34-åringen presterte nemlig å falle ned trappene i sitt eget hus, noe som resulterte i flere stygge skader.

Nå, nesten et halvt år etterpå, snakker hun endelig om den skremmende ulykken.

- Så snublet jeg

Like etter at Carrie hadde loset seerne gjennom Country Music Awards i november fant ulykken sted. Fallet hjemme i Nashville sørget for at hun ble rushet til sykehus, der hun fikk påvist et brukket håndledd.

Hun måtte i tillegg sy mer enn 40 sting i ansiktet. «Det er sykt hvordan tilfeldige ulykker kan endre livet ditt», skrev artisten i et brev til fansen i januar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer