Emil Iversen og kjæreste:

Nå forteller han om den «hemmelige» kjæresten

- Hun matcher meg perfekt på alle mulige måter, så jeg trives godt.

LYKKELIG: I julen kunne langrennsløper Emil Iversen røpe at han har fått seg kjæreste. Nå forteller han litt om sin kjære. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
LYKKELIG: I julen kunne langrennsløper Emil Iversen røpe at han har fått seg kjæreste. Nå forteller han litt om sin kjære. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lille julaften la langrennsstjernen Emil Iversen (27) ut et bilde av seg selv og en til da ukjent kvinne på Instagram, og med det begynte kjæresteryktene å svirre.

En drøy uke senere var 27-åringen på plass under Tour de Ski i Toblach, der han overfor pressen bekreftet at han hadde funnet lykken med Marte Emilsen (20).

Se dette innlegget på Instagram

God Jul 😊❤️

Et innlegg delt av Emil Iversen (@emilivers)

- Jeg trives veldig bra, og er en glad fyr. Det er fordel å være glad, for det kan være kjedelig å gå på ski av og til. Da er det godt å ha noe annet å holde humøret oppe med, fortalte Iversen den gang.

Siden den gang har verken Iversen eller kjæresten uttalt seg om forholdet, men da TV 2 nylig møtte skistjernen under innspillingen av «Landskampen», lettet han omsider på sløret om kjæresten.

Overfor kanalen kan Iversen fortelle at de to møttes i skimiljøet.

- Jeg har det veldig bra med dama mi. Hun matcher meg perfekt på alle mulige måter, så jeg trives godt, forteller han.

Neppe samboere med det første

Kjæresten har også hatt en positiv innvirkning på hverdagen til Iversen, som kan fortelle at det er fint å ha noen som alltid er der, også når ting ikke går veien i skisporet. Blant annet gir han Emilsen æren for at han har funnet mer roen:

- Jeg har merket at jeg har funnet mer roen og er fornøyd med livet, og det har nok hun en del av æren for, sier han.

Skistjernen, som i 2016 kjøpte seg hus i hjembygda Meråker, avslører imidlertid at han og kjæresten ikke har planer om å flytte sammen med det første.

- Vi har ikke snakket så mye om det ennå. Jeg er mye på farten og hun har sitt liv, og vi har ikke vært sammen så lenge heller. Så vi stresser ikke så mye med slikt, forteller Iversen til TV 2.

TINDER?: Den unge langrennsstjerna Johannes Høsflot Klæbo avslører litt av hvert om langrennsgutta våre. Reporter: Hanne Kathrine Bratholt, Video: Sølve Hindshamar, Klipp: Frida Andersen Vis mer

Fra VM til svigers

Da Emil Iversen gikk VM i Seefeld tidligere i år, var Emilsen på plass for å heie. Derfra reiste kjæresteparet rett til Løten i Hedmark, der Iversen møtte svigerforeldrene sine for første gang.

- Jeg var hjemme hos dem et par dager, gikk en skitur og slappet av. Det var god stemning, fortalte Iversen til VG om møtet før femmila i Holmenkollen i mars.

GULLGUTTER: Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo viser frem medaljene de hanket inn på lagsprinten under VM i Seefeld den 24. februar. Foto: AFP/ NTB scanpix
GULLGUTTER: Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo viser frem medaljene de hanket inn på lagsprinten under VM i Seefeld den 24. februar. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Til tross for at han ikke hadde møtt svigerforeldrene tidligere, var de godt kjent med Iversens prestasjoner. Under VM fulgte de med på skjermen hjemmefra.

- De hadde fulgt med på TV og var imponert, så jeg tror det gikk ganske bra. Men det er klart, man stiller ikke helt med blanke ark overfor svigerforeldrene når man har to VM-gull, sa Iversen til avisen.

OVERRASKET: Petter Northug skulle bare signere noen bøker i Oslo sentrum, men Rød løpers reporter Thea hadde andre planer. Video: Emilie Rydning Vis mer

Konkurrerer på TV

Emil Iversen er for øvrig en av vinterheltene som tidligere i vår var på Rhodos for å delta i TV 2s nysatsing «Landskampen», der fire norske idrettsstjerner skal konkurrere mot svenskene i beste sendetid.

På det norske laget er Iversen i godt selskap, med Petter Northug (33), Therese Johaug (30) og Tiril Eckhoff (28).

PÅ SAMME LAG: Emil Iversen, Tiril Eckhoff, Therese Johaug og Petter Northug møter svenskene i «Landskampen». Foto: Håvard Solem/ TV 2
PÅ SAMME LAG: Emil Iversen, Tiril Eckhoff, Therese Johaug og Petter Northug møter svenskene i «Landskampen». Foto: Håvard Solem/ TV 2 Vis mer

De møter svenskene Charlotte Kalla (31), Calle Halfvarsson (30), Sebastian Samuelsson (22) og Hanna Öberg (23) til kamp, og vinterheltene skal konkurrere i krevende, fysiske øvelser.

Programserien byr på lagkonkurranser og individuelle dueller, og deltakerne skal også samles til gode samtaler om aktuelle temaer fra utøvernes karrierer.

LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer