SLÅR TILBAKE: Miley Cyrus slår knallhardt tilbake mot kritikken om at hun simulerte et kyss med en jente på scenen. Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: Miley Cyrus slår knallhardt tilbake mot kritikken om at hun simulerte et kyss med en jente på scenen. Foto: All Over PressVis mer

Nå forsvarer hun «jentekysset»

- Dette er helt latterlig...

SEHER.NO: Da Miley Cyrus (17) gjestet showet «Britain's Got Talent» tidligere denne uken, simulerte hun et lesbisk kyss på scenen under hennes opptredenl. Det gikk naturlig nok ikke stille forbi, og mange mente det var langt over streken.

Nå slår 17-åringen knallhardt tilbake, mot det hun mener absolutt er ingenting.

«Jeg sang «Can't Be Tamed» denne uken på et av mine favorittshow. Under opptredenen skal jeg liksom ha KYSSET EN JENTE, og dette er den nyeste tingen til å skape kontrovers.», skriver stjernen i en beskjed på sin hjemmeside.

Hun nekter for kysset, og synes medieoppmerksomheten har vært helt på jordet.

«Jeg lover dere, jeg kysset henne ikke. Jeg synes det er latterlig at to artister ikke en gang kan rocke med hverandre uten at media skal lage en sånn historie. Jeg har virkelig ikke gjort noe galt. Så kom dere over det, ingenting skjedde. Det er mange flere viktige ting her i verden.», skriver Miley.

Gjennom det siste året har Cyrus virkelig tatt steget vekk fra det å være barnestjerne, og stadig gjort mer «drøye» ting, både på scenen og utenfor. Nylig ble hun fotografert i en liten bikini på ferie i Mexico.

- Det er aldri noen som vil se en «Disney»-stjerne vokse opp. Det er som da Hilary Duff avsluttet sin tid i DisneyChannel. Da sa alle at hun var anorektisk, og ditten og datten. Bare fordi hun vokste opp! Man kan ikke se ut som en tolvåring for alltid, sa hun ifølge Daily Mail.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kan ikke se ut som en 12-åring for alltid