BRØT SAMMEN PÅ SCENEN: I mai i fjor brast Lana Del Rey ut i gråt under en konsert i Dublin. Nå forklarer hun for første gang hva som skjedde.  Foto: FameFlynet
BRØT SAMMEN PÅ SCENEN: I mai i fjor brast Lana Del Rey ut i gråt under en konsert i Dublin. Nå forklarer hun for første gang hva som skjedde. Foto: FameFlynetVis mer

Nå forklarer hun sammenbruddet

Lana Del Rey brast sammen i gråt foran publikum i fjor.

SEOGHØR.NO: I mai i fjor skapte Lana Del Rey (27) overskrifter da hun brast i gråt foran publikum under en konsert i Dublin. Sangeren gråt og lo om hverandre og snudde seg vekk fra publikum mens hun prøvde å ta seg sammen.

I et nytt intervju med magasinet The Fader forklarer «Young and Beautiful»-stjernen hva som lå bak sammenbruddet.

- Det var veldig tungt å opptre foran mennesker som virkelig bryr seg om deg når du ikke alltid bryr deg om deg selv. Det syntes jeg var trist. Det var trist å være i Irland og synge for mennesker som bryr seg om meg, når jeg ikke gjorde det selv, sier hun til magasinet ifølge Us Magazine.

I tillegg hadde hun slitt med sykdom over lengre tid.

- I to år følte jeg meg syk på turné og legene skjønte ikke hva som var galt. Det er en stor del av livet mitt; jeg føler meg ofte syk uten at jeg vet hvorfor.

Lana Del Rey har blitt en stor stjerne etter at debutsingelen «Video Games» ble sluppet i 2011. I mai opptrådte hun under Kim Kardashian og Kanye Wests bryllupsfest i Paris.

LES OGSÅ: Fikk ikke betalt for å synge i bryllupet