Jennifer Lopez:

Nå forklarer hun det «skremmende» bildet

En detalj i stjernens bilde fikk fansen til å gå av skaftet.

SVARER: Etter mye spekulasjoner rundt hvem som er i bakgrunnen av Jennifer Lopez` Instagram-bilde svarer 50-åringen omsider. Foto: NTB Scanpix
SVARER: Etter mye spekulasjoner rundt hvem som er i bakgrunnen av Jennifer Lopez` Instagram-bilde svarer 50-åringen omsider. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Denne uken fikk et av Jennifer Lopez` (50) Instagram-bilder enorm oppmerksomhet. På bildet poserte hun i treningstøy, men det var imidlertid noe helt annet enn 50-åringens kropp som fansen bet seg merke i.

Én detalj i bildet skremte nemlig flere. For mens 50-åringen poserte i speilet, var det noe i bakgrunnen som fikk flere til å sperre opp øynene.

Zoomer man godt inn, kan man tydelig se at det gjemmer seg et ansikt i bildets bakgrunn. Det tok ikke lang tid før flere av fansen stilte spørsmål ved dette.

VISER FREM: Jennifer Lopez la ut dette bildet på Instagram, som ved første øyekast ser helt alminnelig ut. Bakgrunnen får derimot flere til å reagere. Foto: Instagram
VISER FREM: Jennifer Lopez la ut dette bildet på Instagram, som ved første øyekast ser helt alminnelig ut. Bakgrunnen får derimot flere til å reagere. Foto: Instagram Vis mer
ET ANSIKT: Dette ansiktet var synlig i bakgrunnen av Lopez' bilde. Foto: Instagram
ET ANSIKT: Dette ansiktet var synlig i bakgrunnen av Lopez' bilde. Foto: Instagram Vis mer

«Hvorfor er det en mann med hånden over munnen sin i bakgrunnen?», spurte en fan i kommentarfeltet.

Er det et menneske? Er det en maske? Eller er det noe som simpelthen ligner på et ansikt? Fansen klødde seg i hodet over detaljen. Dersom det er et menneske, som ikke skulle ha vært til stede, var det ifølge flere særdeles ekkelt. Det kan se ut som ansiktet står bak en rute, og flere lurte på om det var noen som kikket gjennom stjernens vindu.

En kilde med tilknytting til Lopez hevdet at de hadde svaret på mysteriet. Overfor E! News forklarte kilden at det var Alex Rodriguez som befant seg i bakgrunnen, og at han skal ha befunnet seg i en Zoom-samtale.

REAKSJONENE HAGLET: Isabel Raads blogglesere var svært observante da hun delte et helt vanlig antrekksbilde på bloggen. Video: Rød Løper Vis mer

Forklarer detaljen

Etter utallige spekulasjoner på hva skikkelsen i bakgrunnen kan være, forklarer Lopez nå omsider detaljen i bildet. Til talkshow-verten Jimmy Fallon (45) forteller Lopez at det var en Zoom-samtale som utspant seg i bakgrunnen, og med det bekrefter 50-åringen kildens påstand.

Videre forklarer Lopez at de hadde satt opp et midlertidig treningsstudio i garasjen, rett ved kontoret deres hvor hun og ektemannen Alex Rodriguez (44) har møter, ifølge E Online.

- Jeg vet ikke hva han gjorde, om han nyser eller hoster, fortsatte 50-åringen, før Fallon spurte bønnfallende:

- Hvem var det??

- Det var en fyr som er eiendomsmegler som Alex var på Zoom med, jeg vet ikke helt, svarer hun talkshow-verten.

Det er ikke første gang den spreke 50-åringen har satt fyr på nettet. Lopez har nemlig aldri lagt skjul på at hun trener hardt og spiser sunt for holde seg i form. Dette gjør hun blant annet for å kunne gi sitt ytterste når hun opptrer for millioner av fans på scenen.

IMPONERER: Jennifer Lopez er blant stjernene som spiller i den nye stripperfilmen «Hustlers». Video: Rød Løper Vis mer

Satte fyr på Instagram

Men at popstjernen har fylt 50 år kan nok likevel for mange være vanskelig å tro. I februar delte hun et bilde på Instagram hvor hun viste frem sin slanke figur og veltrente mage i form av en bikini-selfie.

I en liten hvit bikini poserte artisten foran et speil, og kommentarene lot ikke vente på seg. På kort tid fikk bildet over åtte millioner likerklikk og over 127 000 kommentarer.

View this post on Instagram

Relaxed and recharged. 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

«Vakker», skrøt supermodellen Naomi Campbell (50) etterfulgt av tre hjerter.

«Jeg ville bokstavelig talt drept for den kroppen, men her sitter jeg og spiser potetgull», klaget «Jersey Shore»-stjernen JWoww, hvis egentlige navn er Jennifer Lynn Farley (34).

«Wow! Du gir håp til resten av oss!! Bra jobbet, mama. Jeg må virkelig komme i gang», delte popstjernen Justin Biebers (26) mor, Pattie Mallette (45).

«Omg», skrev den amerikanske DJen Diplo (41) enkelt og greit.

LES OGSÅ: Stjal showet med oppsiktsvekkende detalj

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer