Paris Jackson:

Nå følger datteren i Michael Jacksons fotspor

Paris Jackson er klar for å bli familiens nye stjerneskudd.

GÅR EGNE VEIER: Nå ser det ut som at Paris, som vokste opp i media, vil skape sin egen karriere. Foto: NTB Scanpix
GÅR EGNE VEIER: Nå ser det ut som at Paris, som vokste opp i media, vil skape sin egen karriere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Paris Jackson (18) er klar for å følge i fotsporene til sin far, Michael Jackson.

18-åringen skal ifølge Deadline debutere som skuespiller i serien «Stars».

Michael Jackson tilbrakte mesteparten av sitt liv i rampelyset, både som popstjerne og som skuespiller.

Han spilte blant annet i filmen «Moonwalker» fra 1988.

I følge USA Today skal Paris spille Rachel Wells, en «skremmende sosiale medier-guru» som angivelig vil ha innvirkning på seriens hovedroller.

BERØMT PAPPA: Her er Paris sammen med sine to brødre på premieren til sin avdøde pappas film «Michael Jackson: The Immortal World Tour show». Foto: NTB Scanpix
BERØMT PAPPA: Her er Paris sammen med sine to brødre på premieren til sin avdøde pappas film «Michael Jackson: The Immortal World Tour show». Foto: NTB Scanpix Vis mer

FOX bekreftet på mandag ryktene om at Jackson vil spille i serien. De annonserte også at det ikke er bestemt når episoden med 18-åringen vil bli sendt.

Serien følger en jentegjeng som søker berømmelse. Jackson spiller mot skuespillere som Queen Latifah, Lenny Kravitz, Naomi Campbell og Benjamin Bratt.

Vil kjøpe tilbake Neverland

Det ble stor sorg for 18-åringen da hennes far gikk bort i 2009.

Nå ønsker datteren å kjøpe Michaels gamle eiendom, Neverland, tilbake.

Den kjente villaen er nemlig til salg for 100 millioner dollar, noe som tilsvarer omtrent 829 millioner norske kroner.

NEVERLAND: Paris Jackson og brødrene Michael (19) og Prince (14) vokste opp i dette huset. Nå vil de kjøpe det tilbake. Foto: NTB Scanpix
NEVERLAND: Paris Jackson og brødrene Michael (19) og Prince (14) vokste opp i dette huset. Nå vil de kjøpe det tilbake. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om Paris flyttet inn i et av Michaels gamle hus tidligere i høst, er det «Neverland» hun virkelig vil tilbake til, ifølge nettsiden Radaronline.

- Paris og brødrene hennes leker med en idé om å kjøpe Neverland tilbake, så Paris kan holde det innenfor familien for alltid, sier en kilde til RadarOnline.com.

Paris skal være fast bestemt på at hun ikke vil bo under samme tak som bestemoren Katherine lenger.

- Paris ville ikke lenger bo under samme tak som sin bestemor, og familien ønsket ikke at hun skulle flytte hvor som helst, sa en kilde nær familien Jackson til TMZ i september.

Kreftdiagnose

Debbie Rowe var gift med popkongen fra 1996 til 1999. Sammen fikk de barna Paris og Michael. I fjor sommer ble det kjent at Rowe var blitt diagnotisert med brystkreft.

Etter at sykdommen ble kjent, delte Paris et sterkt bilde av moren, og en rørende beskjed. Det var Daily Mail som først omtalte det hjerteskjærende bildet.

«Jeg kjemper fordi hun kjemper. Jeg elsker deg, mamma», skrev Paris på Instagram.

Fremgang i kampen

I januar delte Paris et nytt bilde av moren hvor hun bekrefter morens fremgang i kampen om å bli kreftfri.

Bildet er av moren, Debbie, hvor hun holder et skilt hvor det står «ikke mer cellegift».

Etter farens bortgang i 2009 har Paris hatt et nært forhold til moren og den unge jenta har stått ved hennes side etter at hun fikk kreftdiagnosen.

«Er hun ikke utrolig» skriver Paris blant annet under bildet hvor moren avslører at hun er ferdig med cellegiftbehandlingen sin.

LES OGSÅ: - Truer med å boikotte Grammy Awards

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer