- Nå føles det helt forjævlig

Sofie Braseth ble enstemmig stemt ut av «X Factor».

RØK UT: Sofie Braseth måtte forlate X Factor fredag kveld. Foto: Scanpix
RØK UT: Sofie Braseth måtte forlate X Factor fredag kveld. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Ti deltagere ble fredag kveld til ni, etter at Sofie Braseth (16) måtte forlate TV 2s underholdningsprogram «X Factor». Og det skjedde etter at dommerne, for første gang hittil, var helt enige. Samtlige fire dommere ville at Braseth skulle forlate konkurransen.

Det var tungt for Sofie selv, som sang Lene Marlin-sangen «Unforgivable Sinner».

- Akkurat nå føles det helt forjævlig. Jeg føler jeg har gitt alt, og dere har ikke sett det siste av meg, sa hun etter at exiten var et faktum.

Både Elisabeth Andreassen og Klaus Sonstad sa at Sofie hadde fremtiden foran seg. Marion Ravn trodde ikke at dette er det siste vi har sett av den unge artisten.

- Jeg er ikke bekymret for deg, Sofie. Når du synger dine egne låter, synger du kjempebra, sa Ravn.

Det var Marthe Valle (27) Sofie Braseth måtte synge på nytt mot, etter at de to fikk færrest seerstemmer. Det var kanskje ikke helt uventet, ettersom dommerresponsen etter første opptreden ikke var helt på topp for noen av dem.

- Dette var sjarmerende, men litt kjedelig, sa Jan Fredrik Karlsen til Valle, mens Sonstad ikke syntes det var like forførende som meddommer Ravn hevdet at det var.

For Sofie var tilbakemeldingene enda litt strengere.

- Du trenger litt mer støtte i magen når du synger, men må bare jobbe videre, sa Andreassen, og Ravn var enig i at Braseth måtte øve mer. - Dette var litt surt innimellom, men du dro det inn til slutt, sa Karlsen, og Sonstad savnet det som fikk låten til å «ta av».

Ole Gustav Johnsen (29), som før konkurransen ble spådd nord og ned, gikk videre i «X Factor».


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Traff kjæresten i «X Factor»-køen