- JEG SLITER VELDIG MED KJÆRLIGHETSSORG: Svein Are Trollsås hevder han sliter med å komme  over bruddet med Guro Huseby. Foto: Privat
- JEG SLITER VELDIG MED KJÆRLIGHETSSORG: Svein Are Trollsås hevder han sliter med å komme over bruddet med Guro Huseby. Foto: PrivatVis mer

- Nå føles alt så håpløst

Svein Are gråter fortsatt etter bruddet med "Jakten på kjærligheten"-Guro.

SEHER.NO: Svein Are Trollsås (31) og Guro Huseby (28) falt pladask for hverandre etter at de møttes i TV 2-programmet "Jakten på kjærligheten". Men 19. april kom nyheten om at paret var gått fra hverandre.

- - Vi har nylig valgt å gå fra hverandre som kjærester. Bruddet var udramatisk og gjennomtenkt fra begge parter, sa Guro Huseby i en mail til Seher.no.

Men nå hevder Svein Are at han fortsatt er forelsket i Guro, og ønsker å gjenforenes med henne.

- Vi var enige der og da, men nå i ettertid er vi begge usikre på om dette var det riktige. Jeg angrer veldig på at vi ikke kjempet mer for forholdet vårt. Nå føles alt så håpløst. Vi passet så utrolig godt sammen og det føles helt slutt feil at det ble slutt.

- Jeg merker det fysisk på kroppen. Det brenner skikkelig i hjerte mitt når jeg tenker på henne, sier han til Her og Nå.

Før nyheten om bruddet kom i april, avslørte Guro til Seher.no at hun allerede hadde begynt å se for seg å få barn med Svein Are.

Men selv om paret fortsatt holder kontakt, tror Svein Are forholdet er over for godt.

- Guro og jeg kommer alltid til å ha en plass i hverandres hjerter. Vi kommer nok alltid til å holde kontakten, som venner, sier Svein Are til Her og Nå.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Bruddet var udramatisk