- Nå føler jeg meg skikkelig råtten

«Jakten»-bonden Bente Fremo svært følelsesladet når hun må ta sitt endelige valg.

FØLTE SEG RÅTTEN: - Jeg føler meg skikkelig råtten nå, sa Bente til Eskil i mandagens «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
FØLTE SEG RÅTTEN: - Jeg føler meg skikkelig råtten nå, sa Bente til Eskil i mandagens «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag gjorde de fire bøndene i «Jakten på kjærligheten» sine endelige valg. For de aller fleste av dem ble det en følelsesladet seanse. Ikke minst for Bente Fremo (26), som sto mellom de to frierne Eskil Rammen Tangen og Ragnar Alander.

Bente valgte til slutt å ta med seg Ragnar på tur. Men å dumpe Eskil, det gjorde hun ikke med lett hjerte.

- Jeg føler meg skikkelig råtten nå, sa hun til frieren som måtte reise slukøret hjem fra gården.

Til Seher.no legger hun heller ikke skjul på at det var tøft å måtte dumpe Eskil så nære «målstreken».

- Jeg bestemte meg en og en halv dag før jeg måtte ta en avgjørelse. Jeg likte begge to på forskjellige måter. Dette var det verste valget av dem alle, jeg visste jo at begge var interessert - og at en av dem ville bli såret, sier Fremo til Seher.no.

Ifølge 26-åringen gjorde den hektiske gårdsinnspillingen sitt til at det siste valget ble ekstra følelsesladet.

- Det var fryktelig intenst. Gårdsuka varte i seks dager, og vi var veldig slitne mentalt - vi ble mer og mer slitne for hver kveld. Når man atpåtil skal sende hjem noen - det er råttent synes jeg. Jeg fikk en klump i magen, forteller «Jakten»-bonden, som er hemmelighetsfull i forhold til om hun har blitt forelsket eller om hun har innledet et forhold til Ragnar.

- Det vil jeg ikke svare på. Men om jeg har det bra? Ja, sier hun til Seher.no.

I mandagens «Jakten på kjærligheten» må også Roar Husetuft og Linda Bjørnes ta sine avgjørende valg. For Roar står valget mellom frierne Sara og Eirin, mens Linda må velge mellom Jan og Kjell Åge.

Vivian Fiskaa valgte å reise hjem fra gården til TV-bonden Svein Bøylestad. Svein sitter dermed igjen med Mariann, og må bestemme seg for om han vil dra på tur med henne eller ei.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - «Jakten»-valgene blir tatt ut fra utseende 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer