- Nå føler jeg meg litt skrytete

Hollywood-Maria gir Seher.no en guidet tur gjennom luksushjemmet sitt. Se video!

I GARDEROBEN: - Nå føler jeg meg litt skrytete, sier Maria (41) til Seher.no. Her viser hun frem en av sine mange sko i sitt fasjonable hjem i Orange County. Foto: Anders Myhren / Seher.no
I GARDEROBEN: - Nå føler jeg meg litt skrytete, sier Maria (41) til Seher.no. Her viser hun frem en av sine mange sko i sitt fasjonable hjem i Orange County. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Maria vise frem hjemmet sitt nederst i saken!

HOLLYWOOD/ OSLO: SEHER.NO: - Velkommen til vårt fine hjem, sier en strålende opplagt og sedvanlig positiv Maria Montazami (43) til Seher.no da vi besøker henne i det fasjonable boligstrøket Laguna Niguel i Orange County utenfor Los Angeles.

Den svenske Hollywoodfruen bor i et beskyttet rikmannsområde sammen med eiendomsmegler-ektemannen Kameron, deres fire barn og hunden Bella. For å komme inn på selve området må man gjennom en bevoktet port.

Det er i det hele tatt like glamorøst som forventet etter å ha sett den svenske kvinnen boltre seg i dyre innkjøp og skjønnhetspleie i første sesong av "Svenske Hollywoodfruer" på TV3.

TV3-serien ble den store "snakkisen" over hele Skandinavia i fjor høst, mye på grunn av den kontroversielle Anna Anka. Mandag er andre sesong av seersuksessen tilbake på norske skjermer. Og mens fjorårets "sjefsfrue" Anna Anka kun dukker opp i en gjesterolle denne gangen er Maria Montazami den eneste av de origiale fruene som får være med i hele sesong 2.

- Det har vært enda morsommere, i alle fall like morsomt, for meg å spille inn sesong 2, som akkurat er ferdig innspilt nå. Men det har også vært ganske mye jobb. I sesong to har vi gjort mer, og nå er man jo vant til å ha kameraene rundt seg så det er en litt annen atmosfære, sier Maria til Seher.no.

Maria Montazami viste villig frem hjemmet sitt for Seher.nos lesere, og viste stolt frem flere av sine nyeste innkjøp, blant annet en pute til sengen på soverommet som hun ifølge seg selv har kjøpt for "jättemycke pengar", en nyinnkjøpt Louis Vuitton-veske og hele klesskapet sitt.

- Nå begynner jeg å føle meg litt skrytete, sier Maria, før hun fortsetter inn i sitt såkalte "walk-in closet" og viser frem et imponerende utvalg av jeans, klær og høyhælte sko.

Se Maria vise frem garderoben sin i videoen nederst i saken!

Maria Montazami er den yngste av de faste hollywoodfruene i denne sesongen. Blant de andre fruene finner vi bestevenninne Päivi Hacker (51) og Lena Jolton (54), som begge bor i fasjonable Beverly Hills. Päivi driver innen hotell- og eiendomsbransjen, mens Lena jobber som skuespiller i Hollywood.

Og når det gjelder luksushjem må nok Maria Montazami se seg slått av den nye Hollywood-fruen Suzanne Saperstein (47). Hun bor for tiden på en av verdens ti dyreste eiendommer i Holmby Hills i Los Angeles, og har nettopp lagt det ut til salgs for 800 millioner kroner.

"Svenske Hollywoodfruer" har premiere på TV3 mandag klokka 20.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er ganske håpløst

Se Maria vise frem hjemmet sitt for Seher.no her:


[obj:media:8475]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer