- Nå føler jeg meg bedre

For ett år siden fikk verden vite at Kylie Minogue hadde brystkreft. Først nå kjøper hun klær igjen!

SER FREMOVER: Kylie har lagt et "helvetsår" bak seg. Håret vokser ut - og hun har begynt å kjøpe klær igjen! Foto: AP/SCANPIX
SER FREMOVER: Kylie har lagt et "helvetsår" bak seg. Håret vokser ut - og hun har begynt å kjøpe klær igjen! Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Holder løftet!

For akkurat ett år siden sjokkerte Kylie Minogue verden - hun offentliggjorde at hun hadde fått kreft. Fansen fryktet det verste, men Kylie lovet å komme tilbake. Nå føler hun at det verste er over.

Kylie (37) har overrasket legene med sin raske bedring. Nå har hun allerede begynt å spille inn ny plate i studio.

- Jeg føler meg veldig mye bedre, men tar det rolig. Det er herlig å jobbe igjen, men jeg tar fremgangen i små skritt, sier den australske sangfuglen.

Kylie bor i Paris med samboeren Olivier Martinez (39). De har møtt våren sammen, og i takt med at dagene er blitt lysere har Kylies prognose blitt lettere å leve med. De siste ukene har hun jobbet i studio i London - og til og med vært på fest i New York. Begge deler ville vært utenkelig for bare få måneder siden.

- Da hun var dødssyk og gikk på cellegift mistet Kylie interessen for det meste annet. Til og med klær... Men nå sprudler hun av ideer, planlegger turné - og kjøper klær igjen! Hun er den gode, gamle Kylie og det er fantastisk, sier en av hennes venninner!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer