PÅ FLYTTEFOT: Glamourmodellen Katie Price skal flytte til Los Angeles. Foto: All Over Press
PÅ FLYTTEFOT: Glamourmodellen Katie Price skal flytte til Los Angeles. Foto: All Over PressVis mer

Nå flytter hun til LA

Katie Price tar med seg mann og barn over "dammen".

SEHER.NO: Katie Price (31), også kjent som Jordan, skal flytte til Los Angeles. Det bekrefter hennes mann, Peter Andre.

Der skal Peter jobbe med musikken hans, imens glamourmodellen ønsker å skaffe seg en høyere profil i "mulighetenes land".

Nå har de siste brikkene falt på plass. Barna har blitt informert, og de har funnet en skole til deres utviklingshemmede sønn Harvey.

- Vi har fortalt barna at vi skal flytte til Los Angeles, men jeg vet ikke om de egentlig forstår hva det betyr, sier Peter til The Sun.

- De har aldri vært der før, så de vet ikke helt hva de kan forvente seg, men jeg tviler ikke på at de kommer til å stortrives der. Det er så mye de kan gjøre der.

Ryktene skulle ha det til at Katie ikke ønsket å flytte, fordi hun fryktet at Peters prosjekter fikk han til å stjele overskriftene fra henne. Det er ifølge musikeren selv, ikke sant.

- Ikke for å være arrogant, men Kate er min største fan, og hun har støttet meg hele veien med albumet mitt, sier han til New! magazine.

Samtidig opplyser Peter Andre at filmingen til neste runden av deres realityshow, allerede er i gang, og vil komme på TV i april.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Rir i stiletter og hotpants?