Maddox Jolie-Pitt:

Nå flytter eldstesønnen hjemmefra

Angelina Jolie og Brad Pitts eldste sønn har blitt stor - nå flytter han utenlands.

MOR OG SØNN: Stjerneskuspilleren Angelina Jolie og den 18 år gamle sønnen Maddox Jolie-Pitt har et nært og godt forhold. Nå skal han forlate redet. Her er de i 2017. Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Stjerneskuspilleren Angelina Jolie og den 18 år gamle sønnen Maddox Jolie-Pitt har et nært og godt forhold. Nå skal han forlate redet. Her er de i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har snart gått tre år siden stjerneparet Angelina Jolie (44) og Brad Pitt (55) sjokkerte en hel verden da de kunngjorde at de skulle skilles etter to års ekteskap og over ti år som kjærester. Det bitre bruddet fant sted i 2016, og ble også starten på en årelang konflikt om hvem som skulle ha ansvaret for parets seks barn.

I august 2018 ble de imidlertid tilsynelatende enige om fordelingen, etter å ha kranglet høylytt i nesten to år om hvem som skulle ha omsorgen for Maddox (18), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) og tvillingene Knox og Vivienne (11).

Artikkelen fortsetter nedenfor.

GLAD I BARNA: Angelina Jolie er glad i barna sine. Nå skal eldstemannen flytte fra USA. Foto: NTB Scanpix
GLAD I BARNA: Angelina Jolie er glad i barna sine. Nå skal eldstemannen flytte fra USA. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå begynner også det tidligere stjerneparets seks barn å bli store - og nylig ble det kjent at eldstemann, Maddox Chivan, skal flytte hjemmefra.

Det skriver People.

Flytter til utlandet

Det amerikanske nettstedet skriver nemlig at Maddox - som først ble adoptert av Jolie alene og som Pitt også adopterte senere - skal flytte til Seoul i Sør-Korea hvor han skal studere kjemi.

18-åringen er adoptert fra Kambodsja, og skal nå altså vende tilbake til Asia etter å ha bodd i trygge rammer hjemme hos mor og far i USA hele livet. Maddox skal begynne på det kjente og velrenommerte privatuniversitetet Yonsei, som har universiteter i flere sørkoreanske byer.

DEN GANG DA: Her er Brad Pitt og Angelina Jolie sammen med eldstesønnen Maddox i 2013. Nå er han blitt 18 år og skal forlate redet. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Her er Brad Pitt og Angelina Jolie sammen med eldstesønnen Maddox i 2013. Nå er han blitt 18 år og skal forlate redet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Planen er at Maddox flytter allerede i løpet av denne måneden, og ifølge People skal moren Angelina være svært stolt over sønnen som nå skal starte voksenlivet på den andre siden av kloden.

Jolie skal også være med over til Sør-Korea når han flytter, for å gjøre overgangen så smidig som mulig for 18-åringen.

- Moren blir med i august. Hun er veldig stolt, og vil savne å ikke se ham like mye, men han er klar for det, sier en kilde til nettstedet.

Vis mer

- Han kom inn på en rekke universiteter, men valgte Yonsei. Han har lest koreansk, og hatt flere språktimer ukentlig for å forberede seg til oppholdet, sier kilden videre.

Kilden sier også at Maddox ser frem til at hans fem søsken skal komme på besøk når han kommer på plass i sitt nye hjem i Sør-Korea. Den berømte skuespillermoren har tidligere fortalt til People at hun er stolt uansett hva sønnen måtte gjøre i livet.

- Ikke klar for det

Nyheten om at Maddox flytter til Sør-Korea kommer litt over et halvt år etter at det ble hevdet at «Mrs. and Mr. Smith»-skuespilleren ikke var klar for at den nå 18 år gamle sønnen skulle forlate redet og mors trygge favn.

- Han er 17 år og uansett hvor mye han elsker moren, ønsker han å være alene, sa en kilde til underholdningsnettstedet Radar Online i januar i år.

- Han har alltid vært bortskjemt og han vil nok få det som han vil denne gangen også, til tross for at hun ikke kan holde ut tanken på at han skal flytte ut, sa kilden videre.

Den gang ble det også hevdet at Maddox ønsket å flytte ut fordi han hadde sett seg grundig lei på foreldrenes stadige krangler. Han skal ha vurdert å flytte ut før han fullførte videregående hjemme i USA - men det ble altså ikke noe av.

Tidligere i år skal 18-åringen og hans berømte mor ha besøkt en rekke aktuelle universiteter i Sør-Korea.

DEN GANG DA: Lille Maddox har nå blitt stor, og skal forlate mammas trygge favn. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Lille Maddox har nå blitt stor, og skal forlate mammas trygge favn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har snakket ut

Årene etter Brad og Angelina sjokkerte en hel verden, da det ble kjent at de skulle skille lag, har vært preget av høylytt krangling, rettslig strid og skittkasting.

Etter ekteskapsbruddet har begge partene lettet på sløret om skilsmissen, og fortalt om den tunge tiden de gikk gjennom.

Brad har blant annet fortalt om hvordan han slet med rusen, og at han drakk for mye. Han skal imidlertid ha fått kontroll over alkoholproblemene og begynt å gå i terapi.

Vis mer

- Mange andre går gjennom dette, også min familie … Vi har alle vært gjennom en tøff tid. Fokuset mitt er på barna. Vi er og vil alltid forbli en familie. Jeg ser etter en måte dette kan gjøre oss sterkere som familie på, sa Angelina om bruddet, ifølge People.

LES OGSÅ: - Som en svulst

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer