Maddox Jolie-Pitt:

Nå flytter eldstesønnen hjemmefra

Angelina Jolie og Brad Pitts eldste sønn har blitt stor - nå flytter han utenlands.

MOR OG SØNN: Stjerneskuspilleren Angelina Jolie og den 18 år gamle sønnen Maddox Jolie-Pitt har et nært og godt forhold. Nå skal han forlate redet. Her er de i 2017. Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Stjerneskuspilleren Angelina Jolie og den 18 år gamle sønnen Maddox Jolie-Pitt har et nært og godt forhold. Nå skal han forlate redet. Her er de i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har snart gått tre år siden stjerneparet Angelina Jolie (44) og Brad Pitt (55) sjokkerte en hel verden da de kunngjorde at de skulle skilles etter to års ekteskap og over ti år som kjærester. Det bitre bruddet fant sted i 2016, og ble også starten på en årelang konflikt om hvem som skulle ha ansvaret for parets seks barn.

I august 2018 ble de imidlertid tilsynelatende enige om fordelingen, etter å ha kranglet høylytt i nesten to år om hvem som skulle ha omsorgen for Maddox (18), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) og tvillingene Knox og Vivienne (11).

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Nå begynner også det tidligere stjerneparets seks barn å bli store - og nylig ble det kjent at eldstemann, Maddox Chivan, skal flytte hjemmefra.

Det skriver People.

Flytter til utlandet

Det amerikanske nettstedet skriver nemlig at Maddox - som først ble adoptert av Jolie alene og som Pitt også adopterte senere - skal flytte til Seoul i Sør-Korea hvor han skal studere kjemi.

18-åringen er adoptert fra Kambodsja, og skal nå altså vende tilbake til Asia etter å ha bodd i trygge rammer hjemme hos mor og far i USA hele livet. Maddox skal begynne på det kjente og velrenommerte privatuniversitetet Yonsei, som har universiteter i flere sørkoreanske byer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer