TRE ÅR SENERE: Det har gått tre år og flere skandaler siden paret sist var sammen, nå gir de forholdet en ny sjanse. Foto: AP
TRE ÅR SENERE: Det har gått tre år og flere skandaler siden paret sist var sammen, nå gir de forholdet en ny sjanse. Foto: AP Vis mer

Nå flytter de sammen!

Barnevakt-skandalen er historie for stjerneparet.

Publisert
SEHER.NO: Jude Law (36) og Sienna Miller (27) avbrøt i 2005 forlovelsen etter at Jude innrømmet å ha vært utro med en barnevakt.

Men i de siste ukene har kjærligheten igjen slått gnister mellom de har på nytt funnet kjærligheten.

Den siste tiden har de møttes på The Agonquin hotell i New Yorkunder øvelser - Jude i Hamlet og Sienna i stykket After Miss Julie - ogfølelsene har blomstret opp.

Ifølge The Sun er de to så forelsket at de planlegger å flytte sammen til London neste vår.

- I forrige uke planla de å flytte sammen igjen, de har fortalt arbeiderne at de er forelsket, og at de skal flytte sammen i London til våren. De skal endelig bo sammen som et par igjen, sier en kilde til The Sun.

Paret, som også har blitt observert utenfor Jude sin New York leilighet, startet romansen når de møttes på settet til filmen "Alfie" i 2004.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected] , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Han hadde kun øyne for Sienna


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer