HJERTEKNUSERNE: Her er ekteparet sammen med sønnen James (6), og tvillingene Marion og Tabitha. Foto: All Over Press
HJERTEKNUSERNE: Her er ekteparet sammen med sønnen James (6), og tvillingene Marion og Tabitha. Foto: All Over PressVis mer

Nå flytter de fra hverandre

Under én måned siden de fikk tvillinger.

SEHER.NO: Det er under en måned siden de ble foreldre til tvillinger, men allerede nå skal de flytte fra hverandre.

Sarah Jessica Parker (44) og Matthew Broderick (47) har vært gift i tolv år, og har tre barn sammen. Begge blir boende i New York, Matthew blir boende på Manhattan, imens Sarah tar med seg barna og flytter til Brooklyn.

Ekteskapet mellom Parker og Broderick har det siste året vært preget av både oppturer og nedturer. I fjor sommer kom nyheten om at Matthew gjennom flere år hadde vært utro mot Jessica, og hadde hatt et forhold til en 25 år gammel kvinne.

Tvillingene skulle hjelpe paret med å få forholdet på rett kjøl, men de mener også at å flytte fra hverandre er den rette tingen å gjøre.

- Det er en overraskende avgjørelse å gjøre så kort tid etter tvillingfødselen. At barna er født sunne og glade var en drøm som kom i oppfyllelse, så det er merkelig at de vil tilbringe tid fra hverandre i dette stadiet, sier en kilde ifølge Female First.

- Ingen kan helt tro det, men de har gjort det klart at dette er den rette avgjørelsen å ta.

"Sex og Singelliv"-skuespilleren har kjøpt et hus i Brooklyn til drøye 50 millioner kroner. Huset har hele ni soverom, og Parker tror hun og barna vil få et fredeligere liv der.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nå er hun blitt tvillingmamma!